{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Clea 2018

160 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Mette M
Kvinde | 50 år | Oprettet: 30. jan 2019


Blanding af racer Clea

Fødselsår:
2018
Temperament
Hun er halv savannah og halv abyssinier. Så hun er meget sød, blid men også meget vild, især når hun leger. Hun bestemmer selv, når hun vil aes. Hun vil ikke ligge på skødet, men gerne ved siden sf mig og sover i min fodende om natten. Hun er meget loyal og vil næsten altid være der, hvor jeg er. Hun kan godt lide at sidde højt. Hopper op på alt, skabe, døre og hylder. Hun har en ven Tony, som er fuldblodsabyssinier, som hun først var meget agressiv overfor, men efter tre måneder blev de rigtig gode venner. Men Clea bestemmer. Hun kan klokken og ved, hvornår det er spisetid, sovetid og legetid. Hun taler en del, og svarer, når man mjaver igen. Hun er opfindsom, har lavet sin egen hule i en papkasse, hvor hun gerne ligger om eftermiddagen.
Tricks
Hun kan hoppe afsindig højt og lægge hovedet på skrå, så man ikke kan stå for hende og bare må give hende en godbid eller lidt af sin egen mad.
Stævner
Stamtavle
Ja
Køn
Hun, neutraliseret
Beskrivelse
Meget smuk, vildtfarvet med leopardpletter på maven. Striber på benene. og halen. Grøngyldne øjne og flotte vildtdyrstegninger i ansigtet.
Kommentér på:
Blanding af racer Clea
x