{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Simba 2003

1.057 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Jennifer M
| 35 år | Oprettet: 11. nov 2006


Huskat Simba

Fødselsår:
2003
Temperament
Simba er dejlig kat og har sin helt egen personlighed. Han er ganske rolig - som almindelig fed lad hankat skal være. :-)
Sofaen er hans bedste ven.
Selvom han er doven, for det meste, så kan han sagtens lege. han får nogle flip engang i mellem hvor han spurter rundt i hele huset.
Han er en skøn kat.
Tricks
Hvis man gnider sine finger spidser over hans hoved i ca. en halv meters højde så stiller han sig på bagben og man kan lade hånden glide ned over ryggen på ham.
også kan han sidde hvis han skal have en godbid.
og han kommer altid når jeg kalder.
Stævner
Stamtavle
Nej desværre.
Jeg fik min tigere da han var 4 uger gammel - et lille myr..
Hans mor var blevet stampet ihjel af en ko, ude på en stor gård, så han havde brug for en masse tryghed og kærlighed. og det fik han hos mig.
Men jeg fodrede ham op, men han blev syg da han var omkring 3 måneder - men han fik noget aloe vera drik og rask blev han. Han har en svaghed med at kravle ind i biler, især andres biler er MEGET spænedene, så han kravlede ind i en kassevogn der var kommet fra en møbel fórretning, med en ny seng. så en time efter ringede de til os og spurgte om vi ejede en rød hankat, fordi de havde en bag i bilen. så min far kørte til ringsted og hentede simba. Så numre det har han lavet...
Køn
simba er helt igennem en han
Beskrivelse
Han er en smuk rødstribet hankat
Kommentér på:
Huskat Simba
Annonce