{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Gratis fotografering tilbydes

Kr. 150

250 visninger | Oprettet:


Hej med jer :)

Jeg er en skydende amatørfotograf, der søger andre katte end mine egne at øve fotografering på. Gerne racekatte med adgang til have og/eller voliere. Jeg vil især blive glad, hvis der er killinger - det kunne være hyggeligt.

Prisen dækker benzin og slid på udstyr, men billederne er gratis og uden vandmærke. Jeg udvælger de bedste billeder og redigerer dem efter bedste evne. Herefter bliver de delt med ejer til de fotograferede dyr, via Google Fotos.

Grunden til billederne er gratis, skyldes jeg ingen garanti giver for billedkvalitet i form af at jeg er amatørfotograf, men også fordi jeg er ny inden for redigering. Jeg får dog typisk flere gode billeder i en session, se billeder i annoncen.

OBS: Prisen dækker kun fotografering inden for en radius af 20 km.
Kontakt mig gerne via besked her på KatteGalleri, og vi skal nok finde ud af noget, hvis du bor længere væk :)

Kontakt


6650 Brørup (Sønderjylland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant

Kommentér på:
Gratis fotografering tilbydes
  •   12. aug Som jeg skriver er billederne gratis, og det gælder uanset antal og kvalitet, om der er 10 eller 30 fantastiske billeder (jeg forventer ikke dårlig kvalitet, jeg giver bare ingen garantier pga. mit begrænsede udstyr og erfaring med det).
    De 150 kr. dækker slid på udstyr (det skal jo plejes) og benzin, hvis jeg skal køre efter det (forholdsvis i nærområdet). Helt gratis kan jeg simpelthen ikke gøre det, hvis jeg skal have mulighed for at vedligeholde mit udstyr/opgradere


  •   9. aug Prisen er incl og der står gratis? Er pris helt gratis eller.
    Hvis det er gratis og du overvejer en tur til egeskov.slot eller lign på sydfyn. Så har jeg en flok der gerne vil fotograferes. Har pt 5 Selkirk rex killinger 4 voksne langhårede selkirk, en.korthåret selkirk og to huskatte