{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hellig Birma Irish coffee

Kr. 2.000
47 visninger | Oprettet:      Fødselsår:
2017

Stamtavle

Kunne du tænke dig en ny skygge?
jeg har valgt at sætte Irish coffee til salg på grund af at jeg ikke længere kan give hende den opmærksomhed hun kræver.
Vi er flyttet på landet og vores hverdag har ændret sig således at jeg ikke har energi til at underholde hende når jeg er indendørs.
Hun er som min skygge, følger mig rundt i huset og sover ved mit hoved hele natten. Hun er kælen og bedårende. Hun er energisk og legesyg, og tolerere vores hund. Hun går sammen med en anden kat og de kan også godt sammen men på grund af at hun har været stresset og understimuleret, har der været lidt knas.
jeg tror at adgang til en katte sikker have eller voliere vil gøre rigtige gode ting for hende. Jeg tror at samvær med andre katte er vigtig for hende.
Hun har sart mave, og tæller ikke store svingninger i kost. Hun får hills I/D som har gjort at hun kan tælle at få vådfoder hver anden dag. Måske kan hun tælle anden kost men jeg har ikke haft overskud til at prøve. Hun får lyn hurtigt tynd mave og gør sig ikke ren bagefter, dog er hun blevet rigtig god til at ligge stille imens hun bliver skyllet og vasket ved bagdelen af mig.
Hun har krav til sin kattebakke, den skal være stor og uden top med så høje sider så muligt da hun tisser ud over kanten. Der følger to bakker med hende hvis det ønskes.

Hun er ikke en førstegangs kat

hvis du er interesseret så hører jeg gerne fra dig om hvad du kan tilbyde hende. Jeg har ret til at sige nej hvis jeg ikke mener det er et match.
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
59 kr./md
Killinger fra:
53 kr./md
Receptpligtig medicin:
9 kr./md

Kontakt


Vis telefonnummer
8870 Langå (Østjylland)
Betaling
- MobilePay
- Bankoverførsel
Mel
Mel
Kvinde | 28 år | Oprettet: 5. maj 2012


Kommentér på:
Hellig Birma Irish coffee


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

x