{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Binx

Kr. 1.200
359 visninger | Oprettet:      Fødselsår:
2020

Binx estimeret født 25. maj 2020 - dukkede op på en foderplads sammen med sin bror og søstre, og var derfor ikke menneskevant. Binx ankom i pleje d. 26. september 2020, hvor der intensivt er øvet håndtering og socialisering. Under hendes plejetid er hun blev en tryg og kærlig kat, hvor plejefamilien sågar nu kan få lov roligt at løfte hende op, uden hun går i panik. Binx elsker at lege og putte i sengen, og synes, at det der kæleri egentlig er meget rart. Kommende familie skal derfor påregne tålmodighed til at lade Binx falde på plads, samt evt. arbejde videre med hende. Der ydes sparring med foreningen.
Plejemor fortæller: "Binx var meget forsigtig da vi først fik hende hjem, og der gik længe, før vi kunne komme til hende. Binx har siden, vi fik hende været meget glad for vores hunkat Tello, som er ekstremt snaksalig og render efter os altid - dette har medvirket til, at Binx har været meget nysgerrig på os og fulgt nøje med på afstand, indtil hun endelig "knækkede koden". Lige siden har hun været en meget hengiven pige, som flere gange dagligt selv opsøger os for nusse og skal nok gøre opmærksom på sig selv med miaven, hvis hun ikke synes hun får nok. Binx elsker at være i sengen og bager rigtig mange kager, samtidig med hun spinder på livet løs. Binx elsker at være i vores indhegnede have og får især meget tid til at gå med at klatre i vores æbletræ - derfor vil jeg personligt anbefale at hun får mulighed for at komme ud i indhegnet have eller voliere, eller alternativt indhegnet altan - hvis muligt."
Binx ønsker sig derfor en rolig, tålmodig og kærlig familie uden børn, hvor hun kan leve indelivet eller med adgang til indhegnet altan/have. Hun formidles ikke til fritløber.
Kommende familie vil stadig skulle have tålmodighed med Binx, og arbejde videre med hende.
Der skal være en anden social kat i hjemmet, som gider have Binx på slæb, da hun spejler sig meget i plejefamiliens voksne kat.
Hvad det er meget tydeligt er, at Binx binder sig til de voksne katte omkring sig, hendes adfærd afspejles i den voksne kats adfærd - derfor er det nødvendigt at den voksne kat i huset er selvsikker og ikke skittish.
Binx er neutraliseret, chippet, øremærket, sundhedstjekket, vaccineret, samt behandlet for evt. utøj.
Kontakt: rikke@foreningensimba.dk
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
59 kr./md
Killinger fra:
53 kr./md
Receptpligtig medicin:
9 kr./md

Kontakt


9260 Gistrup (Nordjylland)
Betaling
- MobilePay
- Bankoverførsel
Rikke J
Kvinde | 45 år | Oprettet: 2. okt 2019


Andre annoncer fra samme bruger
Kommentér på:
Huskat Binx


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

x