{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Bold

Kr. 700
1.116 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Fødselsår:
2017

Bold er p.t i pleje på Lolland, der viste sig at når han kom ud til nye hjem, blev den søde Bold til en vildkat igen, derfor er han nu i træning, hvis nogen vil tage sig af Bold, skal de regne at det vil tage et par måneder at vinde hans tillid, og det er ham der sætter reglerne, for hvornår han vil kontaktes. Han knytter sig dog mere end gerne til andre katte, plejer killinger, og knytter bånde med katte i alle aldre-derfor er det et plus om det allerede findes kat i kommende hjem.
Bold er en hankat, der er født som vildkat sommeren 2017, hvor han ville blevet aflivet da bestanden var for stor, men fået en ekstra chance.Bold har meget kort og meget blød pels, er helt tam og elsker at kæle og lege., hvilket viste sig kun var med mig-.... Bølle har brug for selskab.
Han er neutraliseret , fået 1:e vaccine og er øre mærket. Han har sundhedsbog.
Bølle er social både med andre mennesker og andre katte. Han elsker at kæle og lege. Hans pels ligner Britsh shorthair agtig-uden at kende hans ursprung. Mer end hans mor der var huskat....
All salg af vores katte foregår på denne måde at vi kommer ud til dem, og de kan haveBoldpå prøve efter aftale, hvor køb kan gå tllbage.
Bold er en sky kat der har brug for meget tid og nye egere der forstår hans "vildkat sjæl", han er nu i pleje, hvor han blevet mere modig, og er meget gald for nogle killinger på stedet som han hjælper at pleje :)
Jeg rekomenderer ikke hjem med små børn, Bølle er ikke vant til at bæres og uro / men Bold er en meget kær kat der har brug for et hjem nu.
Ved henvendelse skriv sms. Eventuelt indtal besked.
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
59 kr./md
Killinger fra:
53 kr./md
Receptpligtig medicin:
9 kr./md

Du kan ikke kommentere på denne annonce.