{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Ike og Simba

Byd
97 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Fødselsår:
2014

Hej,
Jeg står i den trælse situation at jeg ikke længere kan have mine katte af personlige årsager. Da min kæreste og jeg gik fra hinanden for nogle år siden, beholdte jeg begge katte men jeg har simpelthen ikke overskud til dem længere alene, da jeg er blevet sygemeldt med stress og skal til at flytte. Jeg synes det er synd for dem, at jeg ikke længere har det overskud og energien til at aktivere dem ordentligt.

Simba er den gråstribet, han er næsten 5 år og kastreret. Ike er den sorte, hun er 5,5 år og neutraliseret.
De er begge sunde og raske indekatte og meget kælende og søger opmærksomhed hvis de har behov for det. De er renlige og deles om 2 kattebakker. De har altid haft adgang til en altan med gitter for, hvor de har mulighed for at følge med i hvad der sker udenfor. Jeg bor i Vejle midtby og har derfor ikke turde lade dem være udenfor pga trafik og ved ikke om de kan vænnes til det i denne alder.

De går mest hver for sig men leger oftes sammen. De er kærlige og kælne overfor alle også fremmede mennesker som de ikke kender. Jeg har aldrig oplevet at de har væst eller bidt ud efter eller kradset nogen.

Skriv gerne for mere info!

Mvh Maria.
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
59 kr./md
Killinger fra:
53 kr./md
Receptpligtig medicin:
9 kr./md

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
x