{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Nala

Kr. 10
411 visninger | Oprettet:      Fødselsår:
2012

Da min kæreste og jeg flytter sammen og både han og søn har allergi, er det med blødende hjerte at jeg har besluttet at min dejlige kat, Nala, må komme videre til nogen der kan give hende et godt katteliv.
Hun er en fin lille dame på 6 år, men ikke ret stor af sin alder. Meget kælen, men vil ofte helst selv komme til én. Hun vil altid gerne være hvor man er og går ofte i hælene eller med på toilettet hvis hun får lov. Når jeg kommer hjem byder hun mig altid velkommen og insisterer på at jeg siger ordenligt hej. Gerne sådan at hun får lov at gnide hovedet mod mit. Madglad er hun også. Man skal til tider holde lidt igen for hun har på et tidspunkt taget på i vægt. Hun sover gerne sammen med en i sengen, hvis hun får lov. Men i disse tider hvor solen står tidligt op, gør hun også. Derfor sover hun pt uden for døren. Hvilket vi er igang med at træne, da det ikke passer damen og hun til tider miaver. Dette stopper dog når hun finder ud af at man ikke åbner. Hendes jagtinstinkt fejler ikke noget. Der kan ikke gå en edderkop forbi uden at hun jagter og spiser den, hvilket jeg har nydt godt af. Der er både spræl og rigtig meget kælepotte i hende.
Hun kan godt lide børn, og elsker at lege, hvis bare det ikke bliver for vildt.
Hun har været indekat hele sit liv, men har altid været nysgerrig på verden udenfor så jeg er sikker på hun ville trives rigtig godt med et udendørsliv også.
Hun er en nysgerrig lille snude med masser af sjov og kærlighed.
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
59 kr./md
Killinger fra:
53 kr./md
Receptpligtig medicin:
9 kr./md

Kontakt


22 54 12 37
2100 København Ø (Storkøbenhavn)
Michelle V
Kvinde | 26 år | Oprettet: 20. jun 2014Kommentér på:
Huskat Nala