{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Poul

Kr. 1

609 visninger | Oprettet:

Fødselsår:
2017

Poul er den sødeste, mest kælne kat i verden. Han er fra d. 21/5 – 17. Han elsker at putte, helst så tæt som muligt, og blive nusset over alt. Han har aldrig vist aggressivitet over for hverken dyr eller mennesker. Han er også stor fan af at lege, og passer altid på han ikke kommer til at kradse eller bide. Han er i det hele taget bare en fantastisk kat 🙂
Grunden til, at han leder efter et nyt hjem er, at jeg er gået fra min kæreste, og flyttet. Dette gør at jeg har langt til arbejde, og derfor ikke har den tid til ham, som han fortjener – selvom jeg egentlig helst vil beholde ham. Han ville helt sikkert trives sammen med en anden kat, eller en hund.
Han er hverken kastreret eller mærket, da vi stadig venter på at hans anden testikel falder ned. Han viser dog ingen tegn på “hankatte-opførsel”, så dyrlægen har sagt, at det godt kan vente 3-5 måneder endnu.
Alt følger med ham (transportkasse, toilet, legetøj, mad osv), og jeg vil gerne fragte ham til det rette hjem.
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
59 kr./md
Killinger fra:
53 kr./md
Receptpligtig medicin:
9 kr./md

Kontakt


45 29 91 7190
5560 Aarup (Fyn)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel
Louise L
Kvinde | 27 år | Oprettet: 6. janKommentér på:
Huskat Poul
 • Kira B
  Kira B Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 2
    7. feb Hej Louise
  Vi er interesseret i din skønne kat. Vi har selv en kat på snart 8 mdr. Min søn er 10 år og rigtig god ved katte. Ring gerne på 60730282 hvis den ikke er afsat.
  Mvh Kira