{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Scottie

Kr. 500
1.353 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Fødselsår:
2017

Scottie har fået prøve plejefamilie :)
Scottie har brug for nyt hjem, men også plejehjem søges, det vil sige jeg står for mad (der gives mad sækkevis) og dyrelæge i KBH gives til hvis grad)
Scottie, har haft en hård tid som killing, og vil stille krav til en ny ejer, som han dog har brug for. Scottie blev fundet som killing svært syg, han er født som vildkatt,og uden at selv kunde spise. Han blev kørt til dyrelæge, som vurderede at han kunde have en chance for overlevelse. Scottie fik medicin, og blev tvangsfodret 4 gange i døgnet i 1 måneds tid.

Efter nogen tid begyndte han spise selv, efter følgende har han varet til dyrelæge flere gange, han lider af en skade i hjernen, sandsynligt på grund af de virus han havde som killing.

Han er en meget kelen kat, han har brug for stille miljø, han går sammen med en hun kat det fungerer, men har tidligere mindre god erfaring med ham og andre katte, , primært er problemet at Scottie, ikke forstår kat sprog overhovedet. Han kan ikke styre forpoter helt, han kan derfor ikke blive udekat, da han har svært at forsvare sig, eller vare hurtig. Han går godt, men ikke hurtigt, han må ikke stresses. Han kan godt lige at lege, men man skal vare obs på det ikke er længe eller for stressende. man lærer hurtigt at aflæse ham. Han har ikke så meget energi, og han rekomenderes ikke til hjem med mindre barn, også derfor Scottie tit bruger forpoter for at fortælle han vil kele eller ha mad eller andet, men han kan ikke helt styre sine klor, det rekomenderes derfor også at klippe dem.
Det er et must, det er et stille hjem.
Dyrelægernes mening om Scottie, er at han godt kan ha og få et godt liv. Det er ret svært at sige scotties øde fremover. Jeg er også interesseret af en plejeorden for Scottie, hvor ev dyrelæge mv stadig står for mig i en tid. Scottie køres ud til hele Sjælland og Lolland gratis. De vil kunde have ham på prøve i en aftalt tid.
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
59 kr./md
Killinger fra:
53 kr./md
Receptpligtig medicin:
9 kr./md

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
x