{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ny Bedste Ven søges snarest muligt Købes

Kr. 2.000
666 visninger | Oprettet:      
8 årig Main coon/Skovkat kastrat savner en makker. Vores dejlige kat, Fisen, er ved at være 'fuldtidstrist' da han efter 5 års makkerskab har mistet sin gode ven, derfor søger vi en ny.
Fisen har et utroligt dejligt sind og temperament, han er rolig, nysgerrig, elsker at ligge under en busk og 'lurer' på fugle, gå med os på aftentur, en halvdoven livsnyder der aldrig er længere væk end han kan høre når madskålen eller sofaen kalder! Vi (hans slaver) er et par først i 50-erne m. Voksne børn, vi bor i et lille hus m. Have i rolige omgivelser, med grønne områder som nærmeste nabo. Vi søger en ny Bedste Ven der udelukkende skal nyde livet sammen med Fisen, sove længe, dase i vindueskarmen, gå med på tur osv. Det vigtigste for os er at de er jævnbyrdige vedr. temperament og energi, at det er en kastrat der er vant til at komme ud og som er kontaktsøgende og nysgerrig på omgivelserne. En Maincoon eller Skovkat, eller en blanding vil være optimalt. Det er mest vigtigt for os at finde et godt og jævnbyrdigt match, frem for alder/geografi/papirer.
Vi glæder os til at hilse på Fisens nye bedste ven.
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
59 kr./md
Killinger fra:
53 kr./md
Receptpligtig medicin:
9 kr./md

Kontakt


26 24 24 07
6470 Sydals (Sønderjylland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel
Victoria S
Kvinde | 51 år | Oprettet: 9. jun 2016Kommentér på:
Ny Bedste Ven søges snarest muligt
 • Ninna S
  Ninna S Tilmeldt:
  dec 2018

  Følger: 1
    14. dec Fisen lyder som en skøn "dreng". Vi har en kastrat - Julle - som 1/4 Maine Coon som mistede sin "veninde" for godt 3 år siden - så han er også trist nogle gange. Vi har 8 katte, hvor Julle er den ældste, der er 2 "drenge" fra 2015 som er ½ Norsk Skovkat.

 •   16. sep Hej Alle.
  Lige en slutstatus på vores 'fuldtidstriste kat'.

  Først og fremmest mange tak for interessen, de gode råd, links og erfaringer I har været så søde at sende i min retning 😄👌👌👌

  Status dd. Er at vi har en aftale med Pia fra Lumacoon om at købe en af hendes dejlige piger. Vi har haft kontakt til flere forskellige, der havde mulige 'kandidater' til salg. Vi har besøgt kattene, snakket med ejerne, vendt og drejet de mange indtryk og har nu en rigtig dejlig ro, og god fornemmelse efter vi besøgte Pia og hendes skønne kat Xury, der snart blir en del af vores familie.
  Nu venter vi spændt på 'Den store familiesammenføring'.
  Herlig søndag til Jer alle, fra Victoria


 •   29. aug Internater e i vores område er skam kontaktet inden opslaget her 👌;)

 •   29. aug Har I overvejet at tage på internat? Der findes ind i mellem skønne voksne katte der, der bliver overset i killingesæsonen.