{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Orientaler Jonathan og Tvebak

Kr. 4.000

736 visninger | Oprettet:

Fødselsår:
2016

Stamtavle

Det er to brødre, der er kastereret, vaccineret og har stamtavle hos Fifé. De er fra August 2016.

De er begge to sort spottet, men man lærer relativt hurtigt at skelne mellem dem.

Jonathan er den største af brødrene og den groveste. Han er en meget forsigtig kat, og er ellers som Orientalere er flest. Pilpotet, tyveknægt og meget talende. Han vil skulle have god tid til at falde til. Jona vil meget gerne kæle, men han er ikke så tryk ved at komme på skødet. Med noget træning vil man nok kunne vænne ham til det.

Tvebak er den mindste og fineste af de to. Han er også den modigste og mest kælne. Han stiller sig op af en og vil op på ens skulder. Han taler rigtig meget, og han kan godt finde på at stille sig hen for at råbe, så han kan finde sin bror. Han er meget opfindsom, og han er god til at starte for komfuret og stjæle mad.

Desværre er de ikke særlig gode til at gå sammen med andre katte, så vi ser os nødsaget til at finde dem et godt hjem. Meget gerne sammen da de er meget knyttet til hinanden. Men helst i et hjem uden andre katte.

Er der børn i huset, skal det være rolige børn på +13 år, da de som sagt i starten vil forekomme noget sky, men med tiden tør de op og opfører sig som små konger. :D
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
59 kr./md
Killinger fra:
53 kr./md
Receptpligtig medicin:
9 kr./md

Kontakt


6310 Broager (Sønderjylland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant

Kommentér på:
Orientaler Jonathan og Tvebak