{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.496 visninger | Oprettet:

Killing bange for hænder? {{forumTopicSubject}}

Jeg har fået en killing igår. Han er 12 uger gammel og er en normal stribet huskat. Han kommer fra en lejlighed med 5 søskende og en mor, og et lille barn.

Han har været meget bange igår og hyler rigtig meget.
Først troede jeg det var fordi han kaldte på sin mor og søskende, men har lagt mærke til at han hyler hver gang han ikke kan se mig.
Idag har jeg så endelig fået ham til at lege lidt, men hver gang jeg vil nusse ham blir han bange og skynder sig væk. Jeg kan godt stå i nærheden af ham, men det er når jeg trækker mine hænder mod ham at det som om han er meget bange for mine hænder.

Har i nogle gode råd til at få katten til at se at hænder ikke er farlige?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Killing bange for hænder?
  • #3   14. sep 2013 smiley tillykke med den lille misling. Nu har du ikke haft den så længe, så jeg vil mene at du skal udvise den største tålmodighed og ro i de næste dage. Så skulle den helst have vænnet sig til dig.
    Du skriver godt nok at den er vokset op sammen med en mor og søn, men det er desværre ikke sikkert at den er blevet socialiseret rigtigt på mennesker. Er dette tilfældet, så skal du forberede dig på en længere proces.
    Det kan også tænkes at killingen har været for umoden til at komme hjemmefra. Loven siger 12 uger smiley , men det er langt fra alle killinger der er klar til at komme hjemmefra i den alder. Personligt sælger jeg ikke mine før de er 16 uger.


  • #4   14. sep 2013 Da jeg fik min Maine Coon killing, var han lige sådan..
    Han hvæsede bare et par gange i starten og kaldede efter mor/søskende og sad i hjørnerne.
    Jeg undgik i hvert fald støvsugeren og støjende ting!!
    jeg vandt hans tillid ved at nusse ham på ryggen og lagde mig heeelt nede på maven og legede med ham.. snakkede stille til ham og lagde mine hænder foran ham og lavede små bevægelser som han sys var rigtig sjovt!! smiley som kan ses på billedet.
    Så hen af vejen kom han frem og begyndte osse at gå efter mig.. og legede med mig smiley


  • #5   14. sep 2013 Vil sige killingen ikke er socialiseret nok og har ikke været nok i hænder, vi har solgt 6 killinger og de har alle sammen været kælne og imødekommende i nye hjem første dag. (:

  • #6   15. sep 2013 Tak for jeres råd allesammen. Jeg har idag fået lov til at nusse lidt mere med ham og han begyndte at spinde og er ved at bløde lidt op :-))

Kommentér på:
Killing bange for hænder?

Annonce