{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.095 visninger | Oprettet:

sky kat . HJÆLP! {{forumTopicSubject}}

jeg har virkelig brug for hjælp. jeg har mine to dejlig maine coon bamser. de er begge sky, den yngste Zalsa er ikke så slem igen . men den store Whitney, hun er bare så sindsygt sky, og jeg aner ikke hvad jeg skal gøre. jeg er virkelig i vildrede, jeg ville så gerne have de ikke var bange for at være fremme når der er gæster eller kryber henover gulvet når man går rundt . Zalsa er tryg nok ved os og kan også godt lokkes frem og lege når der er gæster. Men Whitney, vil ikke komme frem og lege og hun kan også godt blive meget bange for os . hvis vi laver nogle bevægelser der ikke går i slow motion hen mod hende . og jeg bryder mig ikke om det, da jeg vil have mine katte har det så godt som muligt. er der nogen der har gode ideer til hvad jeg kan gøre for at ændre på at de er så sky. Jeg mangler så meget HJÆLP!!!

mvh Anika .


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  sky kat . HJÆLP!
  • #1   5. apr 2008 lad katten selv bestemme farten, den kommer når den er klar til det, noget kunne tyde på at den ikke er socialiseret så godt fra killing, har den altid været sådan ?

    lad være med at lokke, leg med den anden, evt med fjerpind, hvis den er nysgerrig nok skal den nok komme frem og lege med, men det tager tid at vinde den tillid, men det er ikke umuligt, stil INGEN krav


  • #2   5. apr 2008 hun har boet hos opdrætteren til hun var et halvt år fen anden (Zalsa) fik vi da hun var 12 uger gammel. men whitney kunne ikke lide at være ved opdrætteren (ikke pga opdrætterenI) for der var så mange katte. så derfor købte vi hende også. hun har altid været sky, men hun er blevet en del bedre end hun var i starten .nu har vi haft hende siden starten af december og havde jo så zalsa her da vi fik whitney. men hun er bare stadig rigtig sky, og det kan gøre mig så trist. hun har så også været syg i 2 måneder og er endelig blevet rask. og hun fik jo så piller hver dag det meste af de to måneder. ved godt det nok har meget med det at gøre. men dermå da være et eller andet man kan gøre for at få hende til at stole mere på os.


  • #3   5. apr 2008 ja det har jeg . altså vi er gået lidt efter de svage . den lille er ikke så slem hun skal bare lige se folk an først . men den store hun er meget meget forsigtig. og jeg sys bare jeg har prøvet rigtig mange ting. opdrætteren har også hjulpet mig meget med gode ideer . tror absolut ikke det er opdrætterens skyld. hun er en super person . og hendes katte er hendes liv.

  • #4   5. apr 2008 Ved godt det virker umuligt begge mine var også sky og jeg måtte tage benene af min sofa så de ikke kravlede derind under og op i armlænene konstant, jeg lod dem være fuldstændig men lokke dem i køkkenet hver morgen med at banke på en tun dåse og give dem det, så opdagede de ligesom en vane jeg havde der og hver morgen jagede de mig i køkkenet og jeg lod dem selv komme til mig, det bare om at vente tålmodigt, der gik faktisk 3 uger før den første kom af sig selv, derefter den anden, tricket er tun i mit tilfælde....

    Og ja det virker måske fjollet men snak rigtig meget til dem så de vænner sig til din stemme....og vær hjemme en hel weekend eller 2 i træk, så vænner de sig også mere til dig.
    Håber det hjælper...

    Kh Lene


  • #5   5. apr 2008 Mille var også meget sky, men er heldigvis kommet sig over det.

    Jeg satte en feliway i stikkontakten og har så bare snakket med hende og haft rigtig meget tålmodighed... Bare rolig det skal nok lykkedes....



  • #6   5. apr 2008 jeg giver dem begge vådfodder morgen og aften så skal de nok komme. men lige så snart jeg får larmet lidt for meget så er den store væk . og oppe ovenpå og ligge. den der feliway er det der dufte halløj som kun de kan dufte ikke ?

  • #7   5. apr 2008 Ticcie var oz hamre sky da vi fik hende.. Det tog os 1 år og få hende nogenlunde normal.. Den vigtigste ting er tålmodighed, man må aldrig tvinge katten til noget. Richards måde og få et godt fothold til hende på var igennem mad, det tog nemlig længst tid for ham og få hendes tillid.

    Ved ikke hvor mange gange jeg har talt babysprog og har ligget nede på gulvet, Det skulle hjælpe og komme ned i kattens højde.


  • #8   5. apr 2008 alle ideer hjælper og jeg prøver alle tingene. det er der ingen tvivl om . jeg vil gøre ALT!!!!

  • #9   5. apr 2008 Du må bare ikke blive skuffte hvis det ikke virker lige med det samme, måske du skla gøre den samme ting flere gange om dagen i meget lang tid før det virker, man kan nemt få lyst til og gi op.. Bare vær tålmodig!!!

  • #10   6. apr 2008 det kan godt tage ret lang tid, inden du får den gjort håndtam, men en foreslog feliway, det er et godt forslag, den til stikkontakten, den kan købes hos dyrlægen.

  • #11   6. apr 2008 Jeg vil da lige komme med et lille input.. jeg har også katte der fra.. og hm.. Uzette, hun er på ingen måde sky, det er næsten den anden vej, når her kommer nogen hun ikke kender, tja, hun hopper op til dem, for tænk hvis de gad at kysse på hendes poter, eller måske havde noget guf med..
    Minnie er lidt mere forsigtig, men sky det vil jeg ikke kalde hende.. hun gidder bare ikke fremmede

    Har du prøvet at sætte feliway i stik kontakten, det pejer at hjælpe...

    prøv at købe noget rigtig lækkeret og se om de ikke vil spise det af din hånd..

    Jeg havde en gang fået en voksen hankat ind, han var lige frem bange for alt og alle. han havde ikke haft et godt liv,
    Jeg fandt ud af at han varhelt vild med klavekød, så det fik han, jeg startet med at ligge det hend i til ham, han fløttet sig i starten, men stille og roligt blev det bedre og bedre, til sidst kom han slev og tigget for at får det..


  • #12   6. apr 2008 en ting vil jeg bare gerne slå fast . ikke fordi jeg er sur eller noget . men er helt 150% på at det ikke er opdrætterens skyld. torr nærmere det er fordi hun har været så meget til dyrlæge og fået piller . jeg prøver alt det i siger . jeg skal bare have løst problemet. og tager det selvfrølgelig i hendes tempo .

Kommentér på:
sky kat . HJÆLP!

Annonce