{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Hector

Kr. 300
1.059 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Fødselsår:
2009

For knap et år siden gik min ekskæreste og jeg fra hinanden. Vi havde været sammen i mere end en femtedel af mit liv, og vi havde med tanken om, at vi skulle være sammen for evigt, anskaffet os tre katte. Desværre for kattene blev vi ikke sammen, og jeg står nu i den uheldige og ret triste situation (det har krævet en del tårer), at kattene ikke passer ind i mit nye liv, og at de derfor ikke får den opmærksomhed, de fortjener. Livet har taget en drejning, som jeg ikke havde forudset, og det gør desværre, at kattene søger nye hjem.
Jeg har en af kattene tilbage. Han er 6 år og meget social. Han er øremærket og vaccineret. Han har været vant til at leve i en lejlighed med adgang til altan, og der har altid været mennesker omkring ham. Han er meget social! Her følger lidt information om Hector:

Hector er en cirka 6-årig kastreret og meget lille, sort hankat. Han har skaldede ører og en meget skarp og sart lugtesans. Han er neurotisk, men kun på den meget charmerende måde, og han er vild med alle mennesker. Hector er den første kat, som altid løber mod døren, når det banker på. Han elsker gæster. Fremmede er bare venner, han endnu ikke har mødt. Han er meget lille og muskuløs og har et charmerende lille knæk på sin tynde hale.



Vækker dette interesse hos nogen, så sig endeligt til. Han søger et nyt, trygt og kærligt hjem. Kattene er lokaliseret i Horsens på Åboulevarden. Man må meget gerne komme på besøg.

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce