En weekend væk fra katten

En weekend væk fra katten

12. aug 2021

Det kan være svært at forestille sig en hel weekend væk fra sin elskede kat. Hvordan skal den klare sig, hvad mon den laver og får den det at spise som den plejer? Ikke desto mindre, så har vi som mennesker også nogen gange brug for at trække stikket. En weekend væk fra det hele, hvor vi kan lade op og få motivationen tilbage på ny. Dette kan ikke altid ske med katten i håndbagagen, og vi har derfor her lavet en guide til, hvordan du kan få en god weekend uden katten.

Bestil det rigtige sted

Skal vi undvære vores katte i en hel weekend, så er det vigtigt, at det ikke kun sker for sjov. Vi vil derfor et godt sted hen, når nu det endelig skal være. Det kan være en weekendtur til udlandet, en tur i et lækkert sommerhus eller vores personlige favorit, nemlig et spaophold. På en spaophold er det muligt at få batterierne ladet helt i top, og komme helt ned i gear i en hel weekend. Det er selvforkælelse på det ypperste plan. Når man skal bestille en weekend på spa, er det vigtigt at holde øjne og øre åbne, da der tit og ofte kan være penge at spare. Flere hoteller kører løbende tilbud på spa, og på hjemmesiden spatilbud.dk kan du se en fuld liste over hvilke.

Hvem skal passe katten?

På et spaophold kan du ikke have katten med. Det giver sig selv. Men hvem skal så tage sig af katten, når du forlader den i en hel weekend? Der er mange gode bud på, hvordan denne problemstilling kan løses. Du kan eksempelvis få den passet på et kattehotel. Vi plejer dog først selv at undersøge, om det ikke kan være muligt, at få den passet af familie eller venner. Dette giver os selv en større tryghed, da det er mennesker vi kender, og så er det ofte også mennesker, som din kat tidligere har mødt. Den bliver derfor ikke kastet ud i en helt ny verden. En anden fordel ved at få katten passet af venner er, at du kan give den madpakke med. Dette kan lyde lidt sjovt, men ved selv at give den mad med, så sikrer du dig, at katten får hvad den plejer. Den får ikke noget dens mave ikke er vant til, og du ved at det er noget som er godt for den. Som en ekstra lille ting i madpakken, så kan du lægge en lille godbid med, så den kan klare en hel weekend på tur.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce