Få hjælp til boligindretning med katte i huset

Få hjælp til boligindretning med katte i huset

1. feb 2023

Når du indretter din bolig, skal der naturligvis også være plads til din elskede kat. Katten skal føle sig hjemme og godt tilpas i jeres fælles hjem, mens det på samme tid er vigtig at tænke på, hvordan du gør boligen funktionel for både dig og din kat. 


Der er således et par ekstra ting, du skal tænke over, når du har kat i hjemmet, men hvad kan du egentlig gøre for at sikre et mere kattevenligt hjem, som på samme tid passer til dig? 

Gode kradseoverflader 

Katte elsker at kradse deres negle, og de har iøvrigt også behov for det, da de ellers vil vokse sig for lange. Derfor er det vigtigt, at du indretter dit hjem med gode kradseoverflader, hvor din kat kan slippe kløerne fri, uden du behøver at frygte for dine elskede møbler. 


Du kan nemt gøre med helt normale overflader som eksempelvis et bordben, et rør eller en stolpe. Du laver en god kradseoverflade for din kat ved at købe et godt reb, der matcher farven i rummet, hvorefter du vikler rebet rundt om eksempelvis bordbenene på spisebordet. 


Din kat vil elske at kradse og strække sin kløer i rebets rug overflade, mens neglene vil blive plejet, uden det går udover dine møbler. 

Vælg kvalitetsmøbler 

For at gøre det komfortabelt for både dig og din kat at bo sammen, skal katten naturligvis have adgang til alle boligens møbler. Derfor er det værd at vælge kvalitet, så du ikke skal bekymre dig, når katten lægger sig i sofaen eller tager en lur på spisebordsstolen. 


Du kan vælge slidstærke møbler i høj kvalitet fra velkendte brands som eksempelvis Menu design, der bl.a. laver lamper, sofaborde og stole i solide materiale, som sagtens kan holde til at blive brugt af din kat. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce