Glem ikke din partner til fordel for katten

Glem ikke din partner til fordel for katten

18. dec 2018

Der er ikke noget mere hyggeligt end at nyde din kats selskab, lege i hjemmet eller haven. Derfor kan din kat også komme til at sluge en del timer, hvilket kan ende med at gå ud over dit parforhold. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at bruge tid med din partner og vise ham eller hende, at du ikke har glemt dem.


Spice tingene op i soveværelset

Et af de steder hvor du for alvor kan vise din partner, at du ikke har glemt ham eller hende i forhold til din kat eller et andet kæledyr, er i soveværelset. Jeres sexliv er nemlig en af de ting, som du skal holde i live, hvis du vil sørge for et godt forhold på længere sigt. Når du sørger for det, er der måske også en chance for, at du kan få lov til at bruge lidt ekstra tid på at være ekstra opmærksom på din kat.

Hvis du gerne vil forny dine moves i soveværelset, kan du pifte jeres sexliv op med sexlegetøj. Mange bliver forskrækket med det samme, at sexlegetøj bliver foreslået, men der findes så meget forskelligt, at der både er noget til nybegynderen og den mere erfarne. Derfor er der ingen ting at være bange for. I stedet bør du gå til det med et åbent sind. Du kan finde et stort udvalg af forskelligt sexlegetøj på sexnetto.dk.


Brug tiden sammen

Det handler ofte om at kunne kombinere en hverdag, hvor både hjemme, kæledyret, arbejdet og kæresten skal passes. Listen er lang, og problemet bliver ofte, at man vil nå det hele på samme tid. Mange ender med at prioritere den ene over den anden, hvilket ofte er uhensigtsmæssigt. Det vil sige, at hvis man prioriterer kæresten, kan det gå ud over kattens velvære og omvendt. Derfor er det en god idé at finde muligheder hvorpå, at man kan kombinere kvalitetstid med sin kat uden at lade det gå ud over sin partner. Det kan nemlig betyde, at intimiteten faser ud og i sidste instans at sexlysten forsvinder.


Sæt tid af til hinanden

Selvom det er hyggeligt på sine kæledyr, så skal der også være tid til andre ting - sammen med din partner. Sørg for at komme ud og lave nogle ting, der ikke involverer bilen. Du kan blandt andet aftale med din partner, at I mindst en dag om ugen skal sætte tid af til hinanden og lave noget sammen. Det behøver ikke altid at være noget stort som en tur i biografen, ud at spise eller lignende, det kan også bare være sådan noget som en film på sofaen, en gåtur eller at lave mad sammen. Det vigtigste er bare, at I er sammen om det, I laver, og at det ikke altid handler om katten. I vil hurtigt opleve, at I får et stærkere bånd som par, når I sørger for at bruge tid på hinanden på den her måde.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x