Guide til de bedste barer i Aarhus

Guide til de bedste barer i Aarhus

14. okt 2021
Aarhus er i de seneste år blevet et rent mekka for for bargæster, vinentusiaster og ølkendere. Overalt er der åbnet nye og spændende barer med sjove koncepter, unikke smagsoplevelser og rige historier, og der er uden tvivl noget for alle. Hvis du vil gøre dit bar-besøg endnu mere mindeværdigt kan du også læse mere om ginsmagninger i Aarhus her. Uanset om du er til specialøl, eksperimentelle cocktails eller gin i høj kvalitet er der en bar for dig i byen. Denne artikel giver en kort guide til 3 af de bedste barer i Aarhus.

Smagførst 
I hjertet af Frederiksberg på den charmerende og hyggelige Jægergårdsgade ligger baren og vinhandlen Smagførst. Her kan du købe vin, øl og spiritus til at tage med dig hjem, men du kan også blive i den lille hyggelige bar, hvor personalet står klar til at servere de bedste vine og spiritus for dig med en smil på læben, massere af viden og spændende historier. Ved Smagførst kan du også booke både vin- og ginsmagning, hvor du i løbet af 2 timer smager på en række særligt udvalgte gin, med tonic, brød og vand på siden. Det er den perfekte bar både for vinkenderen, der ved lige hvad de vil have, men også for de uindviede der vil lære mere om den lækre gin eller vin de drikker. 

Mig og Ølsnedkeren
Hvis du er mere til specialøl end gin så er Mig og Ølsnedkeren den perfekte destination. Ølbaren ligger på Mejlgade i Aarhus midtby og er derfor et populært valg for dem der vil nyde en god øl i hyggelige og centrale omgivelser. Hos Ølsnedkeren serveres øllene på fad og i den såkaldte rigtige pintstørrelse på 56 cl, og du får derfor en helt speciel og autentisk oplevelse. Øllene importeres fra mikrobryggerier fra hele verden, så der er noget til enhver, fra lyse og frugtige øl til de mere tunge og dybe smage. Derudover brygger baren også sin egen øl efter traditionelle brygmetoder og jagter den mere naturlige smag og autentiske oplevelse.

St. Pauls Apothek
Tilbage i Jægergårdsgade ligger endnu en bar der et et besøg værd. St. Pauls Apothek er en cocktailbar der, med deres egne ord, bringer apoteker traditionen videre og forsøger at lindre diverse smerter og sygdomme med god mad og spændende cocktails. Baren ligger i en gammel apoteker bygning, deraf navnet, og har i sandhed taget indretningen og historien til sig. Udover en lang række cocktails, spiritus og craft beer serverer baren også lækre dansk-inspirerede retter der gør oplevelsen endnu mere unik. Du skal dog være ude i god tid da baren er enormt populær, hvilket kan kræve at du booker bord i forvejen. Man kan derudover også også reservere hele lokaler til selskaber og arrangementer.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce