Hjælp din kat til et bedre helbred med CBD-olien

Hjælp din kat til et bedre helbred med CBD-olien

7. okt 2018

Elsker du din kat over alt på jorden, og vil du derfor gøre alt, hvad der står i din magt for, at den har det mindst lige så godt som dig selv? Så skærer det dig sikkert langt ind i dit hjerte, når du kan se, at din kat har smerter eller på anden måde er generet af noget, der giver besvær og hæmmer den i den måde, som den normalt agerer på. Og i sådanne tilfælde kan det være, at den sidste og måske også bedste løsning for både dig og din kat er den efterhånden meget populære cannabis-olie. Læs mere om CBD olien her.

Positive virkninger hos både dyr og mennesker med cannabis-olie

Cannabis-olien går også under navnet CBD-olie, og verden over har den vist sig at have nogle rigtige gode og positive effekter, både når det kommer til de kroniske smerter og anfald, som vi mennesker kan føle os besværet af og de gener og smerter, som vores kat kan være hæmmet af i hverdagen. Olien kan derfor for dig være det medicinske præparat, der er med til at lindre din kats smerter og gener, præcis som du selv ville have ønsket, hvis du var i kattens sted.

Smerter kan være med til at hæmme dyrets leg og trivsel

Der er ikke nogen – hverken dyr eller mennesker – der bryder sig om at gå rundt i tilstande, hvor man føler sig besværet og hæmmet. Det forhindre en i at gøre de ting, som man holder af, og som man normalt gør i sin hverdag, og man kommer derfor til at få et mere besværet liv, hvor man konstant skal tænke over, hvad man kan, hvad man ikke kan, hvad man ville ønske, man kunne, og hvad man tidligere har været i stand til. Det er både irriterende og frustrerende.

CBD-olien har mange gavnlige effekter

Derfor handler det om at lindre eller helt komme af med de gener og smerter. Og hvis du har forsøgt dig frem med diverse andre produkter og råd, uden det har haft nogen gavnlig effekt på din kat, så prøv CBD-olien. Olien er kendt for sine mange positive egenskaber og fraværet af de farlige bivirkninger. Den kan derfor være med til at fjerne de problemer, som din kat oplever, både når det kommer til angst, kløe, hudproblemer, hårtab, stress og så videre.

Bekæmp symptomer og inflammationer og boost dit dyr

Cannabis-olien går således ind og bekæmper de symptomer og den inflammation, som kan have skabt en irritationstilstand for din kat. Og så kan den faktisk hos dyr også være med til at booste immunforsvaret, være et rigtig godt kosttilskud og have en beroligende effekt, hvis der skulle være behov for det.


Start med en lille dosis

Det anbefales at starte med kun en enkelt dråbe om dagen som en del af et måltid eller i vandskålen, mens der kan være behov for en lidt højere dosis svarende til 2-3 dråber, hvis din kat er meget syg eller besværet.
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg