Husk din kat i din indretning

Husk din kat i din indretning

1. maj 2019

Du ved det godt: katten er vores bedste ven. Derfor skal den selvfølgelig også være med i vores indretning. Din kat er som et ekstra medlem af familien. Derfor skal den også føle sig hjemme og velkommen. Hjemmet kan nemlig sagtens både være for familien og katten på én og samme tid. 

En hyggelig og kattevenlig indretning 

Hvis du ønsker, at din kat skal føle sig lidt mere velkommen i dit hjem, kan du overveje en Plakat eller nogle Wallstickers. Der findes et hav af forskellige plakater på markedet. Derfor er det i dag også muligt at få plakater med dyr. Her kunne du overveje en plakat af en kat magen til din. Det kunne også være plakater med ting, som din kat kan lide. Det kunne for eksempel være planter eller andre dyr. Det kan hjælpe til at gøre dit hjem mere dyrevenligt. Wallstickers kan også være rigtigt sjovt i indretningen. Der findes for eksempel en wallsticker med katteregler. Sådan noget kunne være perfekt at klistre op på væggen, der hvor kattekurven står. På sådan en står der blandt andet “min livret er fisk”, “her i huset beskytter jeg” eller “mine forældre er mit et og alt”. Det er et godt og morsomt tiltag til din indretning, hvor du virkelig viser, at du inkluderer dit kæledyr. Har du hund, findes der også wallstickers med hunderegler. Der findes også skønne wallstickers med dyr, planter eller blomster, som kan give et sjovt og naturligt udtryk i dit hjem. 

Gør hjemmet mere kattevenligt 

Når du har kat, kan det være en god idé at gøre hjemmet lidt mere kattevenligt. Det kan du for eksempel gøre med kattemøbler. Køber du en lækker katteseng, som er pæn at have stående fremme, kan du prøve at lokke din kat til at være der, fremfor i sengen eller på sofaen. Dyrens møbler behøver nemlig ikke at være grimme. De kan sagtens være en del af indretningen, og være behagelige for katten. Så kan det være, at den bruger mindre tid i sofaen. Har du mulighed for at vælge gulv, kan det også være en god idé. Katte kan nemlig godt ridse et blankt gulv. Her kan det være en fordel at have et holdbart og slidstærkt gulv, der kan holde til, at din kat løber rundt. Det kan både være trægulv, fliser eller klinker. Et epoxygulv er også en rigtig god idé, da det er nemt at gøre rent. Har du til gengæld steder, hvor din kat ikke må være, kan du med fordel skærme de steder af. Det kan du med specifikke låger. Så sikrer du dig, at katten ikke render rundt de forkerte steder, når du ikke er hjemme. Skal katten føle sig hjemme, kan det også være en god idé at have en kattevenlig have. En have hvor din kat har plads til at rende rundt og gå på opdagelse. Et sted hvor den kan bevæge sig og holde sig i gang. Det kan du gøre ved at beholde træer, buske, og måske også have nogle forskellige aktiviteter som reb, den kan lege med.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x