Hyld dit kæledyr med en fotobog fra CEWE

Hyld dit kæledyr med en fotobog fra CEWE

3. jul 2018

Et kæledyr er en helt fantastisk ting, og for mange er dette lille væsen langt mere end bare et dyr. Det er en etableret del af familien, måske ikke på samme måde som et menneske, men alligevel en vigtig og værdsat del.

Særligt de større kæledyr som blandt andet katte og hunde har en helt særlig plads i de fleste menneskers hjerte. Er man for eksempel den heldige ejer af en kat, så opdager man hurtigt, at katten har både vilje og personlighed – og det får én til at holde af den.


Kæledyr kommer og går

Desværre er endnu et faktum ved livet som kæledyrsejer, at man tit ikke får lov til at nyde sine kæledyr i særlig lang tid ad gangen. Katte lever for eksempel betydeligt kortere end mange mennesker. Desuden lever katte et liv , hvor de risikerer at komme i slåskamp eller blive kørt ned.

Kæledyr kommer altså hurtigere ind og ud af ens liv, end mange mennesker gør det. Det betyder ikke, at de betyder mindre – men blot at man ikke har glæden af dem så længe. Og derfor er det enormt vigtigt, at man har en måde at huske sin kat på.


Tag mange billeder af din kat

Dette gælder egentlig for både mennesker, dyr, ferier og store begivenheder. Det mantra, som man kan sige igen og igen, er; husk nu at tage billeder! Billeder er en fantastisk og unik måde at skabe minder på, og det vil man helt sikkert ikke fortryde.

Billeder af katten er således en god måde at mindes ens elskede kæledyr på. Når katten engang går bort, så har man nemlig en hel række billeder, som hjælper en med at huske kæledyret, dets væremåde og dets liv.


Få styr på dine kattebilleder med en fotobog

Men når man så har taget en masse billeder af katten, hvad gør man så med dem? Mange mennesker synes alligevel at det er lidt for heftigt at hænge billeder af katten op på væggen. Men noget skal man jo gøre, for at holde minderne i live.

Her kan en fotobog være en fremragende løsning. En fotobog er på mange måder lidt det samme som et moderne fotoalbum. Man laver bogen online og får den herefter tilsendt. En flot fotobog med billeder af din kat, kan du for eksempel bestille via CEWE.


Giv en kattebog væk

Når man har lavet sin fotobog kan man vælge at gøre en række forskellige ting. Man kan selvfølgelig vælge at beholde den, og altid at kunne tage den frem, kigge på billederne og mindes ens kat. Her får fotobogen således samme funktion som familiens mange fotoalbums.

Men man kan også lave en fotobog med henblik på at give den som en gave. Måske er ens børn flyttet hjemmefra, og man vil gerne give dem et minde om katten. Måske har ens ven fødselsdag, og man vil gerne give han eller hun en gave, som minder om vedkommendes elskede kat.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg