Kakaoflis - det nye vidundermiddel for din have

Kakaoflis - det nye vidundermiddel for din have

13. nov 2018
Kakaoflis er på det seneste blevet utrolig populært og det er ikke uden grund. For ikke nok med at det har en yderst konkurrencedygtig pris sammenlignet med de andre alternativer på markedet, er det også behjælpeligt med andre ting. Det er et havemiddel, som kan hjælpe dig med at gøre din have pænere end nogensinde. Og hvem vil ikke gerne have det? 
 
Der ses store fordele ved brugen af kakaoflis 
Kakaoflisen har nemlig nogle helt særlige egenskaber, som gør at du kan få den have som du altid har drømt om. En af de helt store fordele er, at havens fjende nummer et dræbersneglen ikke kommer ind i din have, hvis du har kakaoflis. Kakaoflisen indeholde koffein og theobromin hvilket er to ting, som dræbersneglen ikke kan lide. Ved at de ikke kan lide disse to stoffer, kommer de ikke en i den have. Vigtigst af alt kommer de heller ikke til at lægge æg og formere sig i nærheden af din have, hvilket også kan hjælpe til at mængden af dræbersnegle bliver reduceret. Du kan altså have din blomster og dine køkkenhave for dig selv uden at få trælse overraskelser som ødelagte blomster eller lignende. Du kan også være sikker på, at hvis du går en tur på din græsplæne i bare tæer, vil du ikke komme til at træde ned på en slimet dræbersnegl. Du kan altså være helt sikker på, at hvis du har kakaoflis rundt om din have vil der ikke komme nogle dræbersnegle krybende ind i din have. 
 
Ikke nok med at få en have uden dræbersnegle, hjælper kakaoflisen også med at nedbryde ukrudt. Faktisk er det umuligt for ukrudt at komme igennem kakaoflisen, og det er hermed også umuligt for ukrudtet at sprede sig i det område hvor kakaoflisen er spredt. Disse fordele har eksempelvis bark- og træflisen ikke, og du ville her være nødsaget til at fjerne ukrudt hvis du vælger dette. 
 
 
Få mere for dine penge ved at bruge kakaoflis 
Der ses altså en masse fordele ved at være at bruger af kakaoflis. Og for at det ikke skal være løgn får du også mere for dine penge. Hvis du sammenligner kakaoflis med eksempelvis træflis eller bark, for du langt mere for pengene ved at bruge kakaoflis. Prisen er billigere, da du bruger cirka 50 procent mindre materiale ved kakaoflis end ved bark- og træflis. Dette er heller ikke ligegyldigt, da det kun er halvt så meget de skal sprede i din have. Derfor skader du heller ikke din ryg lige så meget ved brugen af kakaoflisen. Blot endnu en fordel ved brugen af kakaoflisen. Du vil hermed også hurtigere få afsluttet dit havearbejde, som gør at du kan bruge din tid på andet. Det kunne eksempelvis være at grille eller noget andet som man kan gøre når det er godt vejr. Her kan du købe kakaoflis og du kan ydermere også læse nærmere om hvilke andre fordele der er ved at bruge det. 
 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg