Kom godt i mål med at få din nye killing hjem

Kom godt i mål med at få din nye killing hjem

20. feb 2021

Dette indhold er sponsoreret

Har du besluttet dig for, at du gerne vil have en killing i hjemmet, så er du absolut ikke den første. En killing kan bringe glæde og kærlighed, og hvert år bliver der først en masse killinger over hele landet, som er klar til at finde et nyt hjem. Dog er der nogle ting, som du bør være klar over, inden du belsutter dig for at køre ud for at hente din nye lille ven. Derudover er det vigtigt, at du ved, hvordan du kan få et godt kreditlån, hvis du gerne vil købe en dyrere killing med en stamtavle. Disse kan koste flere tusinde kroner, og med et godt kreditlån, så kan du tage din nye lille killing med hjem, hurtigt og nemt. 


Ro i bilen hjem - husk en transportkasse 

Når du skal hente din lille nye killing, så er det en god ide, at du sørger for, at der er ro i bilen på vejen hjem. Der bør altså ikke være flere personer i bilen end dig selv, og en person mere, som enten kan sidde bag rattet eller med transportkassen for at holde øje med killingen. Dette gør det langt nemmere for din killing at finde ro, og den er ikke lige så skræmt første gang, hvor den skal forlade sin mor. Derudover er det også vigtigt at huske, at du bør bringe en transportkasse, som er stor nok til, at din killing er tilpas og har et blødt underlag til turen. 

Lav musik og et par rum ad gangen 

Når du tager din lille nye killing med dig hjem, så er det vigtigt, at der er ro i hjemmet. Katte er meget opmærksomme på lyd, og derfor bør du ikke have højt musik spillende i hjemmet, og du bør ikke have en masse personer på besøg, når du først tager din killing med hjem. På denne måde vil din kat vænne sig langt nemmere til hjemmet. Et andet godt råd her er, at du altid bør lade din killing vænne sig til et par rum i hjemmet ad gangen. Dette kan være et soveværelse og et bryggers, eller måske et badeværelse og et mindre værelse. Efterfølgende kan den så vænne sig til resten af hjemmet i et godt tempo.

 

Husk at introducere din killing til dine andre kæledyr

Til sidst, så er det nødvendigt, at du husker, at din killing er meget lille i forhold til andre dyr, og derfor bør du altid være omhyggelig, når du introducerer din lille nye firbenede ven til dine andre kæledyr. Dette skal foregå under kontrollerede forhold, og du bør altid give dette forhold tid til at blomstre, da det ikke er garanteret, at dine kæledyr vil kunne lide hinanden. Dette er specielt, hvis du har andre katte, som har tendens til jalousi, eller du har større hunde, som kan være voldsomme i deres bevægelser. Så giver du din nye killing de bedste muligheder for at falde godt til i dit hjem. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce