Kom over problemer med indvoldsorm hos din kat

Kom over problemer med indvoldsorm hos din kat

26. dec 2019

Du kender det sikkert – kattens mave er unaturligt svulmet, der stikker dele af en orm ud eller der er blod og orm i kattens afføring. I værste fald hoster katten konstant og så er det ved at være for sent.

Dyrlæger opfordrer til at stille med katten til konsultation og udleverer en kemisk/giftbaseret pille til at afhjælpe ormeproblemet. Mange slås herefter med at få katten til at indtage pillen. Denne løsning er omkostningskrævende og umulig at håndtere for dem der har svært ved at fange katten. Ligeledes bliver katten hurtigt resistent over for de kemiske/gift baserede piller der så efterfølgende ingen virkning har. De kemisk/gift baserede piller dræber indvoldsormen hurtigt, men da ormen ofte har bidt sig fast i tarmvæggen, opstår der derfor hurtigt perforeringer i tarmvæggen hvorfor blodig afføring ofte ses efter brug af disse piller.

Vi anbefaler derfor naturlægemidler som Verm-X fra danske www.petiq.dk – en løsning der kan købes direkte på nettet uden dyrlæge konsultation. Kattene elsker Verm-X da det er en velsmagende godbid. Yderligere bliver katten ikke resistent over for Verm-X. Løsningen virker ved at bedøve orm og æg så de kommer ud med afføringen. Der opstår derfor heller ikke perforeringer i kattens tarm da ormen slipper sit tag når den bliver bedøvet. Verm-X gives som godbid eller kommes i kattens mad.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce