Kosttilskud til din kat

Kosttilskud til din kat

21. aug 2018

Ligesom kosttilskud er vigtigt for os mennesker, er det også super vigtigt for din kat, at den får de rette vitaminer og mineraler. I denne artikel vil vi gennemgå, hvorfor du skal give din kat kosttilskud, og hvilke kosttilskud, der er essentielle.

Angst og utryghed
Mange katte oplever på et tidspunkt i deres leve år en angst og utryghed. Dette sker især i starten, hvor katten er skrøbelig og utryg ved at få en ny familie. Almindeligvis er dette kun en midlertidig fase, da katten hurtigt tilpasser sig de nye omgivelser og de mennesker der konstant er omkring.
Hvis denne fase dog varer ved, kan det være en god ide at give katten nogle kosttilskud, som vil gøre den gladere, mere livlig og generelt tryggere. De kosttilskud der ville hjælpe på dette problem, er bl.a.:

·          Kalm i flydende form, som er en behandlingsmetode til kaffe, der udviser en utryg adfærd

·         Serene Um drøber, som er et beroligende kosttilskud, der får katten til at slappe helt af.

·         Feliway duftspreder er en nem måde at berolige katten på.


Sygdom (diarré og opkast)
På et tidspunkt vil din kat opleve at blive syg. Det hyppigste er med diarré og opkast. Mange gange skyldes sygdommen, at katten har spist en fugl, muldvarpe mv. som naturligvis ikke er godt for dens mave. Du behøver derfor ikke at tage katten til lægen, hvis det er årsagen til opkasten og diarréen. Her kan du sagtens nøjes med kosttilskud. Vi anbefaler disse kosttilskud:

·         Aptus Attapectin er et mineralkosttilskud, som bruges til at behandle diarré. Det binder giftstofferne i tarmen, og er derfor utroligt effektivt.

·         Oralade er et middel til der bruges til at stabilisere maven i tilfælde af opkast.


Katte-gigt
Gigt er ofte en sygdom, der bliver overset, da de gigtplagede katte næsten aldrig begynder at halte. Symptomerne er i højere grad, at de bliver sløve, inaktive og sover mere. Mange katteejere tolker denne adfærdsændring som et tegn på alderdom. Ønsker du at hjælpe din kat med at minimere gigten, kan du med fordel benytte disse kosttilskud.

·          CombiCare er nogle tabletter, der hjælper til at vedligeholde led og muskler.

·         Canosan er et naturligt kosttilskud til din kat, som vil støtte den normale funktion i led og sener.

Mange af disse fordele ved kosttilskud, gør sig naturligvis også gældende ved mennesker. Hvis du er blevet huk på ideen om kosttilskud til dig selv, kan du med fordel tjekke Helsebixen ud.

Forhåbentligt var denne artikel nyttig i forhold til at gøre dig opmærksom på, hvor effektivt og nemt kosttilskud er både til din kat, men bestemt også til dig selv. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg