Med katten som inspiration

Med katten som inspiration

23. sep 2021

Katte kan være inspirationskilde til masser af ting: Det er jo ikke for ingenting, at kattevideoer blev populære. De små pelsbolde (eller - det kan vel ikke bruges om hårløse katte..) har jo deres egne fikse ideer til, hvordan der skal se ud i hjemmet, eller hvordan (for ikke at forglemme hvad!) de vil spise. Og netop dér kan der skabes magi: Måske har du fundet noget for din kat, som alle andre katteejere kunne have brug for!

Kreativiteten til at være selvstændig

Måske har du opfundet en ny form for underholdning for din kat, eller måske laver du noget helt eminent kattemad, som din pjuskede ven bare ikke kan stå for. Eller måske laver du kunst med udgangspunkt i din kat. Med de rigtige midler, og ikke mindst drive, kan du hurtigt få gang i en iværksætterkarriere, og det er absolut kun fantasien, der sætter grænser. Med den rette inspiration kan du let blive selvstændig - men måske kunne det være en ide at finde en selvstændig a kasse, hvis du skulle kaste dig ud i sådan et eventyr.

Den spæde start

I starten er der måske ikke så meget at holde styr på med hensyn til din nye virksomhed, og det kan måske gå lidt trægt i starten. Nok ikke med arbejdet - for hvem gider at have en hobby, man ikke bryder sig om? - men måske med kapitalen. Derfor er det en god idé at finde nogen, som vil investere i dit projekt - de kan måske også hjælpe dig videre med dit arbejde og image. Og hvem ved? Der kunne jo komme et godt samarbejde ud af det, og nye spændende idéer til at udvide firmaet!

Iværksætterdrømmen

Hvor det hele bliver virkelig sjovt er når dit firma har fået fodfæste. Når du har nok, der køber din brugskunst af missen eller den absolut himmelske kattemad, kan du få brug for at udvide, og det er da unægteligt en berigelse at se, hvad man har kunnet stable på benene. Men det er også her, at det kan blive mere kompliceret at varetage, og så er det jo smart at have nogen til at hjælpe dig - og det er her, at en a-kasse for selvstændige passer helt perfekt. De skal nok hjælpe dig med at passe dit nye firma.

Og så alt sammen på baggrund af din kat. Når du engang når så vidt, har du din lille pelsbold at takke for det - men det ved den jo allerede godt.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce