Nyd sommeren sammen med dine dyr

Nyd sommeren sammen med dine dyr

2. apr 2020
Dette er sponsoreret indhold

De fleste katte og hunde nyder ligesom mennesker, når vejret bliver godt, og de kan være mere udenfor. 

Derfor er det også oplagt, at du sørger for at tage dine dyr med på sommereventyr. I denne artikel finder du tre tips til, hvad du kan lave sammen med dine dyr denne sommer. Selvom der kun bliver nævnt tre ting her, er der et utal af andre muligheder. Det afhænger bare af, hvad dit dyr og du selv kan lide at lave.


Leg i haven
Haven er det mest oplagte sted at tage din hund eller kat med hen. Her kan du lade dit kæledyr bevæge sig frit rundt, uden at du behøver at holde alt for meget øje med det, eftersom det jo er din grund, og der kommer kun de gæster forbi, som du tillader. 

Når du har dyr i haven, er det vigtigt, at der nogle ting, som du skal sørge for at stille op. Hunde og katte kan nogle gange godt have svære ved at kapere varmen end dig som ejer. 

Derfor er det vigtigt, at du altid stiller frisk vand frem til dit kæledyr. Derudover skal du sørge for, at der er skygge og læ i form af blandt andet et hundehus eller lignende. Sådanne læsteder er både gode at lave i selve haven, og på terrassen, hvis du har sådan en. Uanset om du har en træterrasse eller fliseterrasse, kan du bygge eller opsætte et overdække, som er i kæledyrshøjde eller i almindelige højde, så du også kan nyde godt af det.


Tag din bedste ven med på ferie
Det kan nogle gange være svært at finde pasningsmuligheder til din hund eller kat, når du skal på ferie. Det kan være, at der ikke er nogen, der har mulighed for at passe denne, eller det kan være, at dit kæledyr ikke bryder sig om at komme hen til andre end sine ejere. 

Heldigvis findes der den løsning, at du kan tage dit dyr med på ferie. 
Rigtig mange sommerhuse og campingpladser tillader, at du tager hund, kat eller andre kæledyr med. Derfor kan du uden problemer tage dit kæledyr med på ferie, hvis du står og skal holde ferie her i Danmark.


Strand og skov er et hit
Det er ikke kun mennesker, der elsker at være i parker, skove og ved stranden om sommeren. Dette er også et stort hit hos dine firbenede venner. Derfor er det bare med at tage dem med på tur, når du skal på udflugt med familie og venner.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce