Plakater inspireret af dyreriget

Plakater inspireret af dyreriget

6. feb 2020

Hos Minida.dk er en dansk webshop, der sælger moderne plakater, i  alt fra små til store plakater. Idéen bag Minida opstod i sommeren 2017, og holdet bag minida.dk stræber efter at hjælpe deres kunde med at gøre deres bolig endnu mere indbydende og hyggelig, ved brug af vægdekorationer i form af plakater og posters. Plakaterne er designet med inspiration i den stilrene, tidløse, moderne og tildels minimalistiske stil, med et strejf af skandinavisk tradition. Alle plakaterne er af god kvalitet og nøje gennemarbejdet, og holdet bag forsøger konstant at holde stik med at udtænke nye og spændende designs. 


Hos Minida går de meget op i design og boligindretning, der indeholder personlighed. Ydermere er de tilhængere af at opretholde en gennemgående rød tråd i indretningen, derfor er alle deres plakater designet med øje for dette - med udgangspunkt i den stil der gør sig gældende i størstedelen af de danske hjem, hvor de neutrale farver er de mest gennemgående inden for interiør - især på vægge og loftet. I den indretning vil plakaterne fra Minida.dk passe perfekt ind. Én af de kategorier som Minida sælger designs indenfor er dyreriget. 


Animal Kingdom


Hos Minida.dk finder du flere forskellige designs og kategorier indenfor posters. Én ud af de mangeartede kategorier, er dyreriget - også kaldet ‘Animal Kingdom’. Denne kategori indeholder designs inspireret af dyreriget. Her er det stilrene udtryk i fokus, i et forsøg på at præsentere de forskellige dyr på en virkelighedsnær og moderne facon, der giver dig lyst til at hænge dem op i dit hjem. De fleste af plakaterne er designet og fremstillet i neutrale toner, for ikke at skabe støj eller forstyrrelser i din boligindretning. Du kan eksempelvis finde flere plakater der afbilleder medlemmer fra kattefamilien, heriblandt løver, tigre eller blot den mindre kat, som vi kender som et traditionelt husdyr. Kategorien indeholder hovedsageligt efterbehandlede motiver af dyr, der er præsenteret i en moderne og stilren udformning. Farverne og baggrunden er som oftest lavet med inspiration fra et originalt fotografi, så det stilrene og detaljerede motiv bevares. 


Lad dig inspirere


Hvis du har svært ved at beslutte dig for hvilken plakat du skal vælge, og mangler inspiration, kan du med fordel gå på opdagelse i deres inspirations-afdeling på deres hjemmeside. Her finder du diverse sammensætninger af deres plakater, så du kan få et indblik i hvilke kombinationer, der passer sammen. Siden opdateres løbende, så du altid kan inspireres i de nye, moderne designs. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce