Sådan finder du ud af om du skal have en kat som stude...

Sådan finder du ud af om du skal have en kat som stude...

10. aug 2020

Dette er sponsoreret indhold

At være studerende er en af det fedeste tider i dit liv, som du sikkert aldrig vil glemme. Du har mulighed for at være ret fleksibel i forhold til at planlægge din uge, du får SU, studierabatter og ikke mindst nogle af dit livs sjoveste fester. Men kunne det ikke bare være prikken over i’et, hvis du som studerende fik en kat? Dog er der nogle ting du skal tage stilling til, hvis du overvejer at blive katteejer, samtidig med, at du er studerende.

Har du tid til en kat?

For det første er det vigtigt at gøre op med dig selv, om du egentlig overhovedet har tid til at have en kat. Er det noget du bare lige synes kunne være hyggeligt i øjeblikket, eller går du rent faktisk rundt og savner lidt liv i lejligheden derhjemme? Selvom en kat ikke kræver lige så meget af dig som en hund, så kræver den stadig at du er hjemme en hel del i løbet af dagen. Tiden er derfor vigtig at have med i dine overvejelser.

Er det tilladt at have kat i din bolig?

Hvis du er udeboende og overvejer at få en kat, er det vigtigt at du først undersøger, om det er overhovedet er tilladt at have husdyr i din lejlighed. Hvis det ikke er tilladt at have kat i din lejlighed, må du overveje om det giver mening at flytte, eller om du skal vente til at du får din egen bolig. 

Har du råd til en kat?

På trods af at du måske godt kan finde en kat helt gratis eller rigtig billigt, så er det på ingen måde gratis at være katteejer. Du skal blandt andet bruge penge på kattemad, eller et visit hos dyrlægen, hvis din kat bliver syg. Derfor skal du også overveje din økonomi, hvis du gerne vil have en kat. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce