Sådan hygger du dig til trods for kulde og corona - Tr...

Sådan hygger du dig til trods for kulde og corona - Tr...

4. nov 2020

“The winter is comming!”. Det er koldt og mørkt, og de sidste mange måneder har du knap nok været udenfor en dør på grund af corona. Du keder dig måske lidt meget og ved ikke rigtig hvad du skal få tiden til at gå med, nu da venner og veninderne ligeledes sidder og kukkelurer i hjemmet. Selvom du keder dig, er der dog mange ting at tage sig til, og det bedste ved det hele er, at du ikke engang behøver at forlade matriklen. Du kan blive inde i varmen og hygge dig.

Gense dine favoritfilm og gamle klassikere

Hvilken bedre anledning er der end en landsdækkende nedlukning til at gense alle de gode filmklassikere og dine favoritfilm. The Notesbook, Harry Potter og Pulp Fiction fortjener helt sikkert et gensyn - fordi du har da set dem - ikke? 

Også mange nyere film og serier er bing-worthy, og selv hvis du ikke er den store filmkender, er der god hjælp af hente, hvis du vil hente inspiration til hvilken film du skal se. Hos senses kan du således læse og lade dig inspirere indenfor alt fra de nyeste spil og film til rejser og helse, samt generelt lade dig inspirere inden for underholdning og livsstil. 

Læg et udfordrende puslespil

Udfordre dig selv med et puslespil. Et puslespil med +1000 brikker kan fostre timevis af underholdning, hvor du helt selv vælger, om det skal være et soloprojekt eller sammen med andre du lægger puslespillet. Særligt hvis du er lidt træt af sidde bag skærmen, er puslespil en ideel aktivitet. Er du ikke den mest erfarne i puslespil, kan du eventuelt starte med en lidt lettere, og herefter langsomt arbejde dig op til en af de helt store, som selv med daglige arbejde i spillet, kan tage uger at lægge. Når puslespillet er lagt, kan du bytte med puslespillet med vennerne, og se om de er hurtigere til at lægge det end dig.

Lær at strikke 

Vidste du, at strik for alvor er ved at komme på mode igen? At strikke er både afslappende og sundt for hjernen samt motorikken, og ikke mindst brugbart. Når først du mestrer de mest basale teknikker, får du svært ved at lægge strikkepinden fra dig igen. Strikkeriet kan sagtens kombineres med en god film, podcast eller anden aktivitet, hvor du har hænderne fri. Måske du endda kan strikke nogle lige så pæne handsker som Bernie Sanders?Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce