Storbyferie i Rom - men hvad med katten?

Storbyferie i Rom - men hvad med katten?

1. feb 2018
Der er intet bedre end en storbyferie til Rom. Her blomstrer mad, kultur og historie og der er masser at se og opleve. Men det kan være svært at finde ud af, hvad der skal ske med katten imens man er væk. Den kan nemlig ikke klare sig selv. 

Her kan du læse om, hvilke muligheder du som katteejer har i denne situation.  

Hvad gør du med katten, når du skal på storbyferie?



Storbyferier er skønne. De er nemlig den perfekte måde at komme lidt væk på, også uden at det behøver være et kæmpe udstyrsstykke. Her kan man pakke en lille kuffert eller rygsæk, hoppe på et billigt fly og udforske en af de mange spændende storbyer, som vores verden har at byde på. 

For en kortere storbyferie er det ofte en by i Europa, som det ville give mening at vælge. Europa har mange helt fantastiske, helt unikke og helt særlige storbyer. Men en af de bedste – og også en af de mest populære – er Rom.



Rom er bare noget helt særligt. Denne by har nemlig den perfekte blanding af den afslappede, italienske kultur, og så noget storladent som stammer fra dengang Rom var civilisationens centrum. Dengang var romerne mestre i arkitektur, krigsførelse og kultur. 

Nu er Rom i stedet centrum for blandt andet den katolske religion og noget af verdens bedste madlavning. Som turist i Rom vil man kunne mærke disse to meget forskellige ting mødes i en skøn, smuk og velsmagende forening. 

Rom passer også godt til både en tur med vennerne, kæresten eller familien. Der er nemlig mange forskellige ting, som man kan tage sig til. 

Kæledyret skal passes under ferien
Når Rom er fastlagt som destinationen på den næste rejse, så kan man begynde at fokusere på de praktiske ting, som skal ordnes derhjemme. Disse tæller blandt andet pakning og planlægning. Men de tæller også kæledyrene. 



For hvis man for eksempel er den heldige ejer af en dejlig kat, hvad så? Som husdyr er katte helt afhængig af sine ejere, både praktisk i forhold til mad og vand, men også emotionelt i forhold til selskab og tryghed. Man kan derfor ikke bare efterlade katten.

Der er heldigvis flere forskellige ting, som man kan vælge at gøre i forhold til at få passet sin kat under en storbyferie til Rom. For eksempel kan man vælge at få katten i en pension for kæledyr. Her er der professionelle mennesker, som står for pasning og plejning af dyret. Typisk vil katten bo i et bur, enten alene eller med andre af samme race. Alt efter kattens temperament kan dette være godt eller skidt. 

Er man så heldig at have familiemedlemmer, som kan og vil passe, så kan man naturligvis med fordel også vælge denne løsning. 

Der er mulighed for at tage katten med
Den sidste løsningsmulighed er mere ukonventionel, og derfor er der mange, som holder sig fra den. Men faktisk kan man tage katten med på flyet, og det er ikke så besværligt. Det koster selvfølgelig lidt, men så bliver katten også passet godt på af kompetent personale med forstand på denne form for transport af netop kæledyr.



At tage katten med på ferie kræver dog at man bor et sted, hvor man kan have katten til at gå rundt, uden at det skaber for meget gene. For eksempel hvis man har egen lejlighed eller har lejet et hus. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg