Til dyrlæge med katten? Sådan får du ventetiden til at...

Til dyrlæge med katten? Sådan får du ventetiden til at...

2. okt 2018

Hvis du er til dyrlæge med din kat, så er der – med garanti – ventetid. Der er typisk blot ventetid, inden du første gang kommer ind til lægen, men er der tale om et større indgreb som f.eks. en operation, så vil der ofte også være ventetid, mens selve indgrebet står på. Det er derfor en god idé at forberede sig på, at man vil bruge meget tid i venteværelset.

 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst kan få tiden til at gå, når du sidder i et sådant venteværelse, så bør du prise sig lykkelig for, at du har en smartphone. I dag er det kun ganske få danskere, der ikke ejer en smartphone. Derfor er der også en god chance for, at du selv ejer én. En smartphone kan være din redning, da det er en god kilde til underholdning.

 

Få tiden til at gå med en lydbog

Én af de bedste løsninger er, at lytte til en god lydbog. Ikke nok med, at det kan fordrive tiden, men det giver dig også god mulighed for at slappe af. I mange tilfælde kan du blot læne dig tilbage, mens du lytter til oplæseren. Det er der mange, der rigtig godt kan lide, da det gør det nemmere at finde tiden til at ”læse” i hverdagen – fx mens du kører bil.

 

Fordriv tiden med en film

I dag kan du bruge din telefon til stort set alle de samme opgaver som du normalt bruger din PC til. Det betyder, at du også sagtens kan bruge den til at se en film, hvis det er noget, du ønsker. Find en god film hos en tjeneste som Netflix eller Viaplay, sæt et par høretelefoner i din telefon og nyd at du kan fordrive tiden med selskab af en film eller tv-serie.

 

Brug din smartphone til at spille

Hvis du gerne vil foretage dig noget, hvor du er involveret lidt mere aktivt end blot at lytte til en lydbog eller se en film, så kan du i stedet vælge at give dig i kast med at spille på din smartphone. Der findes mange tusinde spil, du kan spille på din telefon, hvad end den er baseret på iOS, Android eller Windows Phone. Derfor finder du også et spil lige for dig.

 

Vind penge på nettet

Tro det eller ej, så kan du faktisk vinde penge på nettet, mens du venter hos dyrlægen. Det kræver blot, at du har din smartphone med og at du er oprettet hos et online kasino. Du skal nemlig spille roulette med udgangspunkt i et såkaldt roulette system. Det er den absolut bedste måde at vinde penge på, selvom der dog ikke kan stilles en 100% garanti.

 

Medbring noget spændende læsestof

Hvis du er én af de personer, der ikke har taget lydbøgerne til sig, men fortsat foretrækker at læse i en gammeldags bog, så er det naturligvis også en oplagt idé, at du medbringer noget læsestof. Det er også en rigtig god måde at fordrive tiden på. På lige fod med lydbogen, skal du dog være opmærksom på, at indholdet selvfølgelig skal fange din interesse.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg