Transportbur til katten sikrer den bedre ved bilkørsel

Transportbur til katten sikrer den bedre ved bilkørsel

15. dec 2018

Med et transportbur til din kat, giver du både dig og din kat bedre forhold under kørslen. Katten sidder mere sikkert, samtidig med at den ikke forstyrre dig under kørslen, og den er sikret, hvis I kommer ud for en ulykke. Vi du kattens bedste, køber du et hundebur i stedet for de traditionelle transportbure til katte.

Skal du have din kat med på ferie, skal den til dyrlægen, eller har du af en anden grund brug for at have den med i bilen, er det vigtigt, at du sørger for en sikker transport. Både i forhold til, at katten ikke kan distrahere dig, når du kører bil, og at den er forsvarligt sikret, hvis I mod forventning skulle komme ud for en ulykke.

Den bedste måde at sikre din kat, når du skal transportere den i en bil, er ved at sætte den ind i et kattebur. Det er et smart transportbur, der kan monteres i bagagerummet. Der kan katten sidde under kørslen og kommer dermed ikke til at genere dig, når du kører bil. Hvis I skulle komme ud for et uheld, er katten langt mere sikker, da buret beskytter den.


Det skal du tænke over, inden du køber et transportbur til katten

Inden du køber et transportbur til din kat, er det vigtigt, at du overvejer, om det er et bur, der skal stå fast i bilens bagagerum, eller om du har brug for at kunne tage det ud. Hvis du ofte har katten med i bilen, er det selvfølgelig smartest, at buret står der fast, mens det er nemmere for dig, at du kan tage det ud, hvis du kun sjældent har katten med.

Du bør altid vælge et lille bur, når du skal transportere din kat. Hvis den sidder i et for stort bur, vil den kunne komme mere til skade ved et sammenstød. Det skyldes, at katten kan få så meget fart på, når den kastes frem eller tilbage i buret ved sammenstødet, at den har større risiko for at komme til skade.

Så har du en stor hund, som du også har et bur til, kan du ikke bare bruge dens bur til din kat. Du er nødt til at anskaffe et særskilt bur til katten.


Ekstra gode transportbure til katte

Men nu vi er ved hundebure, kan du faktisk godt finde flere mindre størrelser af hundebure, der også egner sig til transport af katte. Det giver dig et solidt, sikkert og mere praktisk bur til din kat, du samtidig har mulighed for at spænde fast under kørslen.

Det giver en mere sikker transport af katten end med det traditionelle kæledyrsbur i plastik eller letmetal. Samtidig er katten bedret sikret under transporten, fordi buret er mere kraftigt.

Hos en af Danmarks største forhandlere af hundebure, billige-hundebure.dk, finder du hundebure helt ned i terrier-størrelse. Disse bure kan også sagtens bruges til katte.

Tjek også deres luksusmærke K9 Hundebure ud. Det er ekstra kraftige bure i bedre materialer med indbygget nødudgang. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x