Tre ideer til en hyggelig efterårsferie med familien

Tre ideer til en hyggelig efterårsferie med familien

6. jul 2019

Dette indhold er sponsoreret

Efterårsferien er hurtigt på trapperne, og aktiviteterne skal til at være klar, så I som familie har noget at lave sammen. Derfor samler vi her tre ideer til forskellige aktiviteter og ture i efterårsferien.


En efterårsferie i sommerhus

I ordet sommerhus har vi også ordet sommer. Dog er sommerhuse også rigtig hyggelige, hvis vi er der om efteråret og vinteren. Måske du kan forestille dig det. Vinden rusker i træer og buske og bølgerne brager ind mod den jyske vestkyst. Der er noget hyggeligt over det - så længe vi kan sidde indenfor. Indenfor hvor vi slænger os i sofaen, spiller et par brætspil, drikker varm kakao og spiser en god gryderet til aftensmad. Mens stearinlys lyser stuen op, og musikken spiller i baggrunden. Det er nærmest essensen af hygge: at kunne sidde under et tæppe med familien samlet omkring det hyggeligste samvær. Find et hyggeligt sommerhus lastminute, og vær klar på en fantastisk efterårsferie med familien. Et godt tip er at overveje, hvad der skal ske med din kat, mens du er i sommerhus. 

Nogle gange, kan du være heldig at finde et sommerhus, hvor du gerne må tage din kat med. Det er dog sådan, at de fleste katte har bedst af at være hjemme i vante rammer. De bliver nemlig hurtigt utrygge af at være i uvante rammer, som for eksempel kunne være en tur i sommerhus. Andre katte kan være mere vant til det, og have nemmere ved at være nye steder. Hvis din kat ikke har godt af en tur i sommerhus, eller hvis du ikke har mulighed for at tage din kat med, kan en idé være at få en til at kigge forbi din kat et par gange om dagen, mens du er væk. Lige give katten mad, frisk vand og en tur udenfor.


En tur til storbyen

Er du ikke vild med at efterlade katten alene hjemme i en uges tid, kan det være, at I skal overveje en dagstur for familien i stedet for. Det kunne for eksempel betyde en tur til storbyen, hvor der ofte er en del gode tilbud og aktiviteter for familien. Eksempelvis er der Halloween både i Tivoli i København, og Tivoli friheden i Aarhus. Det kan også være en hyggelig idé at tage familien med på tur i Zoo enten i Odense eller København. Det kan også være, I bare har brug for at shoppe, spise lidt lækkert mad og tage en tur på et af landets mange fantastiske museer, som også ofte har aktiviteter for familien i efterårsferien. Det handler om at komme ud og opleve noget, så hverken forældre eller børn når at kede sig i en efterårsferie.


Tag på svampejagt

Er storbyen ikke noget for jer i en efterårsferie, kan en idé være at tage en tur i skoven på svampejagt. Anskaf jer en guide til spiselige svampe, og hop ud i skoven med en kurv. Her kan I finde svampe som kantareller, markchampignon, Karl Johan, eller trompetsvampe. Det er en hyggelig aktivitet, I hurtigt kan bruge timevis på. Samtidig skaffer i lækre svampe til en fantastisk aftensmad, I kan lave sammen.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce