Tre sjove ting som du kan lave sammen med din kat

Tre sjove ting som du kan lave sammen med din kat

7. okt 2020

Dette indhold er sponsoreret


Der er mange gode ting forbundet med at være katteejer, og én af dem er at få masser af tid til at gå med at lege med sin kat. Men af og til kan det ske, at man har brug for hjælp til at finde på nye ting at lave sammen med sin kat - måske fordi katten begynder at kede sig lidt ved at lege med de samme stykker legetøj hele tiden? Derfor giver vi dig herunder tre gode idéer til nye og sjove ting, som du kan lave sammen med din kat.


Lær din kat om teknologi

Det skal naturligvis ikke tages helt 100 % bogstaveligt. Men når vi siger teknologi, mener vi, at du kan overveje, om du skal investere i noget fjernstyret legetøj til din kat - for det vil katten helt sikkert elske at løbe rundt og jage inde i din stue. Og er du én af dem, som er på forkant med teknologien og allerede har fået installeret det nye 5G netværk på din telefon eller som internet i din bolig, kan du også bruge dette til måske endda at lave fjernstyret legetøj til din kat, som kan køre helt af sig selv.


Lav en forhindringsbane

Katte er på én gang dyr, som er utroligt dovne, men samtidigt utroligt nysgerrige. De nyder at undersøge nye og spændende ting, og derfor er en forhindringsbane til din kat en super god idé, hvis du vil aktivere dit kæledyr en smule. Byg for eksempel en løbebane eller en labyrint lignende forhindringsbane i stuen ved hjælp af stole, puder og bøger. For at aktivere din kat og få ham eller hende motiveret til at gennemføre forhindringsbanen, kan du med fordel placere små godbidder eller stykker af dens yndlingsmad rundt omkring i forhindringsbanen.


Byg jeres eget hjemmelavet legetøj

Selvom de fleste har en tendens til blot at gå ned i den lokale dyrehandel, når der skal købes nyt legetøj til katten, findes der faktisk rigtig mange gode muligheder for at lave legetøj til katten derhjemme. Prøv for eksempel at forvandle dine gamle sokker til et bidelegetøj, eller forvandl en af dine gamle t-shirts til en hyggelig kattehule ved at trække den hen over en papkasse og lade halsstykket danne åbningen til hulen. Du kan også lave et hjemmelavet kradsetræ af en pind og en rulle tykt garn, reb eller snor, eller en drillepind med fjer - ja, det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for hvad du selv kan lave af legetøj til din kat.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce