Tre ting, når du har købt kat, til dit hjem

Tre ting, når du har købt kat, til dit hjem

5. maj 2020

Dette indhold er sponsoreret


Et kæledyr er for de fleste mennesker, både voksne , ung og børn, en stor ting at få i hjemmet, og en af de mest populære kæledyr i Danmark er en kat. Dog er der ting, som du skal huske på, hvis du har valgt at bringe en kat ind i dit hjem, og i denne artikel finde de tre ting, som er vigtige at tage med i tankerne, når den firbenede nye værelseskammerat flytter ind. For eksempel er det vigtigt, at katten får ro i de første dage til at udforske hjemmet, og her kan du så finde tiden til at besøge de mange sjove og spændende roulette spil online, hvor du også kan finde forskellige casino bonus uden indskud

Find en hule til din kat

Når katten er flyttet ind, så er det vigtigt, at du finder et sted i hjemmet, hvor den kan have sin hule. Dette er et sted, hvor katten er i helle, og hvor hverken du, familien eller besøgende burde forstyrre den. Dette er vigtigt, da en kat skal kunne have et sted, hvor den kan finde ro, og hvor den kan sove, hvis den gerne vil være uforstyrret. 

Husk kattebakke og kradsetræ

Vil du gerne undgå ulykker i hjemmet, så er det vigtigt, at du finder plads til både en kattebakke og et kradsetræ, hvis du ikke har en kattelem, hvor katten kan komme ud for at besørge. En kattebakke vil som regel have en kraftigere lugt, og det er derfor en god ide, at du har denne på badeværelset eller i bryggerset, hvor katten så har adgang til den. Kradsetræet er for at skåne dine møbler, da katte gerne vil kradse i tingene i hjemmet for at file deres kløer og også for at markere territorium. 

Lad roen være en del af hjemmet

Nu hvor du har anskaffet dig en kat, så er det vigtigt, at den kan finde ro til at kunne udforske sit nye hjem. Her er det en god ide, at du og familien er så stille som muligt, da en kat er sensitiv omkring lyde. Det er for eksempel en god ide, at lade katten komme ud af transportkassen direkte udenfor sin hule, så den har mulighed for at komme i skjul hurtigt og et behageligt sted. Så giver du nemlig din kat de bedste betingelser for at komme ud, når den har modet til at udforske på egen hånd.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce