Siameser Kragemose Alf (solgt) Siameser Kragemose Alf (solgt) Siameser Kragemose Alf (solgt) Siameser Kragemose Alf (solgt) Siameser Kragemose Alf (solgt)
Dåse slaven og siameser drengene.. .
Følg
Følger Følg ikke

Dåse slaven og siameser drengene.. .

Kvinde, 39 år, Sønderjylland
Oprettet: 23. maj 2004
Offline - Senest online: 5. maj 2018 Bruger er på filterliste

Hejsa...

Ejer af 3 fantastiske Siameser Drenge...

At bo med en siameser, Det er en kat, der ikke lader sig ignorere eller overse. Den er krævende, påtrængende, energisk, aktiv, snakkende - og bare dejlig!

Man får en ven for livet (i hvertfald kattens liv) når en siameser kaster sin kærlighed på én. En loyal og kærlig ven. En siameser er ikke en allemandskat, den vil ofte gerne lige se nye mennesker an, men dens familie er den aldrig langt væk fra. Og den kræver opmærksomhed med høj stemme! Får den ikke tilstrækkelig respons, kan den godt finde på at underholde sig selv - og ikke altid med det, du synes er smartest!
En siam er med overalt, med sit nysgerrige lille hovede nede i det, du laver - og om natten er den med under dynen, for den elsker varme og nærhed! Den snakker med dig, spinder som et tærskeværk, udtænker spillopper som du ikke kan lade være med at trække på smilebåndet af - og af og til overrasker den dig med sin udspekulerethed, for det er en virkelig intelligent race.
Hvis man anskaffer en af disse katte skal man have gjort sig klart, at den kræver noget af en og at den i nogens ører snakker meget højt. Man skal også være parat til at anskaffe to katte, for en siameser duer som regel ikke til at være alene. De er så tæt på at være flokdyr som katte kan være, og en enlig orientalsk kat kan faktisk pådrage sig en depression af ensomhed.
Men kan man opfylde kattens krav, er det verdens bedste bofælle


Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x