Blanding af racer Felix Blanding af racer Felix Blanding af racer Felix Blanding af racer Felix Blanding af racer Felix
Camilla Lykke R
Følg
Følger Følg ikke

Camilla Lykke R

Kvinde, 40 år, Nordsjælland
Oprettet: 14. mar 2008
Offline - Senest online: 26. jan 2020 Bruger er på filterliste

Hejsa og velkommen til min profil :o)

Udover at være mor til en dreng på 3, har jeg altid været en misse-mor, og har haft kat hele mit liv. I dag er jeg den glade ejer af to dejlige tosserFelix FeliFelix: som er en kastreret blanding af Norsk skovkat og huskat. Ham har jeg overtaget fra en kvinde der boede med ham i en opgangs lejlighed på Amager hvor han ikke kunne komme ud. Også har jeg Chanelle som i daglig tale bare hedder Nelle eller Fisen, fordi hun altid har været så lille. Hun er en blanding af Norsk skovkat og Main Coon og er købt af et lille stueopdræt på Fyn og er uden stamtavle.
Jeg ved at der er mange stærker meninger om hvorvidt man bør blande racer eller ej, og jeg vil blot sige at jeg at det ikke er noget jeg har sat mig ind i - endnu, jeg har altid gjort mig i "almindelige" huskatte og jeg er faktisk først blevet gjort opmærsom på, for ganske nyligt, at der kan være komplikationer for kattene i den forbindelse. Derfor vil jeg gerne frabede mig vrede kommentarer om den sag :o) Jeg ser ivørigt på mine to katte og ser de trives og det er det vigtigste for mig.

Felix og Chanelle er to kælne og snaksalige katte, de leger meget sammen og spiser og sover sammen, og er mægtigt glade for at være ude i alt slags vejr. De fanger enormt mange mus (adr) som de stolt kommer og forærer os - de fleste levende. Også er de begge to, men specialt Nelle en af de katte der "snakker" og som man kan føre sjove samtaler med :o) De følger begge to med på toilet besøg og ligger tit på intet toilettet eller bag glasruden og spinder når vi tager brusebad - Felix har sågar et par gange været med min kæreste i bad. han har en tendens til at ligge sig i hjørnet i brusekabinen (Felix altså) også gider han ikke altid flytte sig- åbebart heller ikke når bruseren bliver tændt - dovenskaben længe leve :o) De følger af og til også med os på korte gåture fx til tanken, og den slår aldrig fejl, er de ude når vi kommer hjem, hvadinten det er i bil, på cykel eller gåben så kommer de løbende med det samme. De er skægge at observere med deres kattelem - Felix havde problemer i starten og til tider er det som om han glemmer han har lært det - også står han og masser med hovedet og kratter med poterne i en evighed (ren humor- de har magnet kattelem) De sidder begge to jævligt fast i den emd halen - og de sidder troligt og venter på døren låses og lukkes op istedet for selv at gå ind når vi skal indenfor :o) Chanelle har lige nu et kuld killinger som er 6 dage gamle bestående af 4 bedårende små babyer- billeder og beretning kommer senere, men hvis folk er intereseret i en killing hører jeg gerne fra jer-det ligger mig på sinde at de kommer til hjem hvor katte er ligeså betydningsfulde som for os! :o) Det var i første omgang lidt om os.

Mvh Camilla
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce