Huskat Cabella Huskat Cabella Huskat Cabella Huskat Cabella Huskat Cabella
MissCabella Aka Louise  H
Følg
Følger Følg ikke

MissCabella Aka Louise H

Ikke angivet, 42 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 19. jun 2005
Offline - Senest online: 30. jun 2009 Bruger er på filterliste

Jeg er 24 år og bor i Køge sammen med min kæreste.
Jeg har to katte hvor Cabella er min kat og Nala er vores fælles kat. Fredag d. 30. Juli 2005 hentede vi en lille engelsk bulldog hvalp. Hun hedder Zille og er super cute. Kattene tager det i stiv arm og er meget nysgerrige, og observere Zille - dog på afstand. Men ingen knurren eller hvæsen..... Så stolt af mine misser, og af Zille for ikke at gø af dem.....

Lidt om mig som bruger....

Jeg prøver at holde mig objektiv til mange ting. Jeg dømmer katte udfra hvad jeg mener om katten. Jeg dømmer alle katte individuelt og er ikke den der sammenligner.

Jeg hader, og det her mener jeg, folk der giver tilbage af samme karakterskuffe som de selv får. Jeg kan ikke tage brugere seriøse hvis de giver dårlige karakter fordi jeg har givet dem middel eller lav. Det samme med de høje karakterer. Hvis jeg giver høj eller ekstra høj, gør jeg det fordi jeg synes katten fortjener det, ikke fordi jeg har fået den karakter. Jeg ønsker herinde en ærligt karaktergivning.

Jeg holder mine karakterer udelukkende på katten, og ikke på personen.

Jeg tager imod udfordringer fra næsten alle på nær killinger og afdøde katte. Det er ikke en fair dyst, da killingerne er sådanne nogle små vamsede nussede dejlige nogle hvor en voksen kat aldrig vil kunne vinde over. For mig skal udfordringerne være fair killinger for sig og ung- og voksen katte for sig.
Afdøde katte får ikke en stemme af mig, da det er respektløst overfor katten. Lad den hvile i fred....
Det samme gælder hvis en afdød kat skal bydes velkommen. Den afviser jeg....

Salgsanoncer, og killinger der skal sælges afvises også, da det i teorien også er en salgannonce. Der henviser jeg til markedet samt en udstemme.... Kun hvis killingen bliver beholdt af ejeren bliver den budt velkommen, men hvis en person opretter 3-6 killinger bliver de alle afvist.

Ellers er jeg en flinker pige, som er meget hjælpsom og altid frisk på sjov og ballade, så længe det ikke går ud over andre herinde. Jeg er uddannet kosmetolog og har arbejdet næsten 3 år i Matas. Jeg har gået sygemelt lidt over et år med en arbejdsskade, hvor jeg vred om på mit knæ, og blev fejlopereret første gang og måtte vente næsten 9 måneder på at blvie opereret igen, og da det offentlige hospitaltsvæsen ikke ville indrømme deres fejl, måtte jeg selv betale en privatlæge for en ny operation. Jeg blev nemlig stemplet som hypokonder af det offentlige. Da privatlægen gik ind fandt han at de ikke havde opereret mig korrekt, de havde glemt at fjerne noget, samt overset en slimsæt der sad i klemme. SKØNT. Men nu er jeg fit for fight igen, sådan nogenlunde, og åbner en pladebutik i Køge, mest henvendt til DJ
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce