Maine Coon Solo Maine Coon Solo Maine Coon Solo Maine Coon Solo Maine Coon Solo
Rie J
Følg
Følger Følg ikke

Rie J

Kvinde, 36 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 14. okt 2008
Offline - Senest online: 29. jun 2014 Bruger er på filterliste

Da jeg flyttede hjemmefra for et halvt år siden besluttede jeg mig, at huset var meget tomt, uden kattene og hundene vi har haft derhjemme. Så jeg fandt mig en flot perser herinde på forummet. Verdens dejligste kat. Desværre var der en hel del problemer, og efter 2 måneders hårde kampe med dyrlæge besøg og en del gråd, mente dyrlægen desværre at gizmo skulle aflives.. Rip.. Han var virkelig en dejlig kat..

Men dengang var jeg naiv og vidste ikke særlig meget om katteverdenen. Nu har jeg lært en del og besluttede mig for, at anskaffe mig en ny kat.. Denne gang dog med alle de papirer man kunne få, specielt sundhedsbogen, så jeg ikke skulle igennem det samme helvede..
Så fandt jeg Solo som er en dejlig maine coon. Slet ikke samme race som jeg havde før, gizmo var jo en perser, men besluttede at jeg ville have en anden race, end en som mindede mig for meget om gizmo, og efter at min mor introducerede mig for en opdrætter hun kendte som avlede maine coons var jeg solgt..

Hurtigt efter jeg fik solo besluttede jeg mig dog for at anskaffe en veninde til ham, efter at have læst folks anbefalinger af 2 katte går bedst, samt politkkens kattebog. Så jeg sad og søgte og fandt den dejlige origination, hittekilling, så jeg kontaktede dem, og faldt for Siri, som jeg fik hjem her et par dage før jul :) Der gik ca 2 dage og så sov siri og solo ved siden af hinanden, og det er to dejlige katte, som virkelig gør mit liv gladt.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce