Norsk Skovkat Perfect Proof Norsk Skovkat Perfect Proof Norsk Skovkat Perfect Proof Norsk Skovkat Perfect Proof Norsk Skovkat Perfect Proof
Atitaya Sangklang N
Følg
Følger Følg ikke

Atitaya Sangklang N

Kvinde, 40 år, Østjylland
Oprettet: 10. feb 2009
Offline - Senest online: 21. jan 2013 Bruger er på filterliste

Vi, dvs. min forlovede Søren (har planlagt at brylluppet skal være næste år) og jeg er lige flyttet i "kæmpe pallads"! med vores tre dejlige skovbamser Freja, James og Perfect. James var vores første kat, så kom Freja og så kom rosinen i pølseenden Perfect.

Vi har planer om at starte et lille katteopdræt, hvor Perfect skal være grundstammen. Jeg havde ventet siden november 2008 på det endelige svar om Perfect kunne flytte hjem til os og fik hende endelig med hjem d.3.feb.2009 og det er jeg ubeskrivelig glad for og beæret over :) !

Søren vil gerne have sit eget værksted, jeg vil gerne have et spabad (indtil videre må jeg nøjedes med et badekar ;o)), og kattene vil gerne have en stor Japansk have at tumle rundt i ;o)
Den nærmeste fremtidsplan er at få lavet en indhegning så kattene kan gå ind og ud som det lyster dem og så vi samtidig kan være sammen med dem i haven, jeg tror kattene vil blive overlykkelige :o).
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce