Huskat Sæsar Huskat Sæsar Huskat Sæsar Huskat Sæsar Huskat Sæsar
™ Julie Gottfredsen .
Følg
Følger Følg ikke

™ Julie Gottfredsen .

Kvinde, 26 år, Fyn
Oprettet: 7. apr 2009
Offline - Senest online: 2. apr 2018 Bruger er på filterliste

Hej Jeg hedder Julie og kommer fra Ringe.
Eller det vil sige ude på landet, 2 km fra Ringe. (:
Jeg har haft katte hele mit liv. Jeg har desværre også mistet mine katte en masse gange pga påkørsel eller pludselig forsvinden.
Vores sidste køb af katte er efterhånden et par år siden. Jeg var ikke særlig gamel og mig og mine storebror ville vælge to killinger. Han valgte Sæsar og jeg Valgte hans røde bror, Simba.
Simba var den kat jeg har holdt allermest af.
Om natten når jeg skulle sove havde jeg altid døren på klem fordi at simba altid kom traskende ind på mit værlse for at sove i min seng. Faktisk rydede jeg min daværende dukkeseng og redte op til ham ved siden af min seng. Det nød han vidst. (:
Han var simpelthen min kælegris og jeg elskede ham forfærdeligt højt.
Men en dag hørte vi et skrig udefra vejen og det var desværre Simba der var blevet påkørt og var død på stedet.
Jeg husker at min far ikke ville have mig derud og ikke ville fortælle mig hvad der var sket, men jeg blev ved med at spørger og han sagde "okay, men lov at du ikke begynder at græde.." og jeg lovede, samtidig med at jeg fattede mistanke til hvad der var sket også sagde han det og jeg tudbrølede..
Kan huske det som var det igår..
R.i.p Simba, verdens dejligeste kat <3

hans bror sæsar levede et par år også blev han også påkørt og dyrelægerne ville aflive ham, min far sagde ja, men min mor protesterede, fordi hun tidligere havde været nede ved ham og da var naboens røde kat dukket op, den havde hun nusset lidt da sæsar traskede hen til hende fordi han blev jaloux (han var påkørt på dette tidspunkt) og min mor sagde at hvis han havde haft så ondt, så ville han ikke have gjort det. - så han fik en chance, heldigvis, for idag lever han i bedste velgående og han hader veje og biler. Han holder sig langt fra begge og bruger enlig det meste af sin tid på at spise, sove og nyde livet.
Han er den af vores katte der har levet længst. (:

Udeover Sæar har jeg også en hund, Han er en lækker blaning som er oprettet på Hundegalleri og hedder Django. (:
jeg har også en pony, (også en blaning) hun hedder Silver og er også oprettet på hestegalleri. (:

udover dem havde jeg et marsvin der desværre gik bort for et par måneder siden, han døde af alderdom, jeg fik ham da jeg var 8 og han døde da jeg var 14.
han var sort med noget skrigene orange på hovedet som lignede en paryk, en hvid næsetip, Langhåret, også var han utrolig pivet. Hehe (:

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce