Diego (Kampkatten) *
Følg
Følger Følg ikke

Diego (Kampkatten) *

Ikke angivet, 0 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 5. maj 2009
Offline - Senest online: 29. mar 2011 Bruger er på filterliste

Jeg opdagede først Kattegalleriet via Hundegalleriet. Jeg råfodrer min hund og min kat fulgte efter, da jeg flyttede sammen med min dejlige kæreste, som jeg købte hus sammen med.
Katten -Diego- fandt jeg i en tagrende på min fars gård, da han var killing. Det var november måned, vådt og hundekoldt. Jeg troede ikke han ville overleve, men tog ham med ind og gav ham noget varme, vand og leverpostej. Jeg var studerende på universitetet (filosofi) og boede i en toværelses delelejlighed med en sambo der ikke brød sig særligt om katte. Dog blødte han op da han så den forkomne killing og fik lov at bestemme navnet. Diego overlevede, er nu seks år gammel og har været et dyrt bekendsskab. Han har døjet meget med blærebetændelser og krystaller i urinen. Han har kostet på den anden side af 8000 kr i dyrlægeregninger og været svært overvægtig (8-9 kg). Da han kom på BARF tabte han sig og vejer idag 5 kg, hvilket er passende for hans størrelse. Han døjer ikke længere med blæren og urinvejene og er i det hele taget en sund kat.
Jeg er vokset op med hunde og har altid betragtet mig som et hundemenneske, men må indrømme at det har sat sit præg at bo sammen med et kat på et værelse på 20 m2 i seks år. Jeg synes at jeg kan læse ham og han opsøger kontakt. Min kæreste (Christa N på Hundegalleriet) er totalt hundetosset og lever af det. Hun er også inde i BARF-Gruppen, som jeg oprettede derinde for et års tid siden. Jeg selv ved en masse om katte og råfodring, men er ikke professionel. Jeg har prøvet mig frem og læst et væld af artikler af biologer, zoologer, dyrlæger osv, da der er mange myter. Diego var på en måde en prøveklud, men jeg havde intet valg: Han fik det værre og værre af tørkost og der var ingen information om råfodring. Derfor har jeg læst en masse (det er jeg i min gebet vant til) og fulgt ham tæt. Jeg håber, at jeg kan dele mine erfaringer og udveksle erfaringer herinde om råfodring og katte generelt. For det virker sgu.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce