Huskat Sille Huskat Sille Huskat Sille Huskat Sille Huskat Sille
*Sandra T * <3 MCO <3 *
Følg
Følger Følg ikke

*Sandra T * <3 MCO <3 *

Kvinde, 35 år, Østjylland
Oprettet: 11. jun 2009
Offline - Senest online: 10. dec 2013 Bruger er på filterliste

Hejsa og velkommen til min profil. (:

Jeg er en ung pige på 21 år. Jeg bor sammen med min forlovede i Viborg i vores egen lille villa. Sammen har vi 4 katte. Én huskat, Sille og tre Maine Coons. Chinaco, Scarlet og Kiara.

Jeg har viet mit liv til MCO racen og drømmer om at starte eget opdræt når drømmehuset og pladsen henvender sig. Jeg elsker alt ved MCO racen! <3 Den sjove, blide, klumpede, opmærksomme, dejlige, store osv. hengivende kat. (:

Scarlet fik et kuld killinger den 3 november 2009, hvoraf Kiara kommer fra. Hun måtte bare blive hjemme hos os og jeg kan slet ikke få nok af at passe, pleje og nusse sådanne små størrelser. <3 Alt der er nødvendigt for opdræt af killinger elsker jeg.

Killinger får vi med 100% sandsynlighed igen, men hvornår det bliver er endnu usikkert, men i bliver i den grad informeret her på KG. (:

Siden jeg meldte mig ind på KG i juni 2009, har jeg bare lært SÅ meget. Alle er simpelthen så søde herinde og står altid klar med svar på diverse spørgsmål, billeder osv. Det sætter jeg virkelig stor pris på og er meget taknemlig. (:

Hvis der er andet du/i vil vide, så spørg endelig. (:
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce