Abyssinier Odin Abyssinier Odin Abyssinier Odin Abyssinier Odin Abyssinier Odin
Tina J
Følg
Følger Følg ikke

Tina J

Kvinde, 68 år, Fyn
Oprettet: 15. aug 2009
Offline - Senest online: 17. jan 2021 Bruger er på filterliste

Jeg er en "pige" på 61 år, som har haft Abyssinierkatte siden jeg var 18 år. Jeg er uddannet sygehjælper (nu desværre førtidspensionist pga. ødelagt ryg). Jeg bor her på vestfyn, med min mand og to sønner (hvoraf den ene er flyttet for længst). Vi har i øjeblikket, to vidunderlige Abyssiniere, samt to små frække Chihuahuaer. Buddy på 9 år og Balder på 8 år. Både hunde og katte, tror at de alle er af samme race ;o)
Min første aby Felix 1, var en skøn vildtfarevet hankat, som desværre døde 9 mdr. gammel af en infektion i bugen, efter en kasteration, hoos en ældre uhygiejnisk dyrlæge. Nr. 2 var en skøn vildtfarvet hunkat efter samme forældre. Hun blev 19 år. Samtidig havde vi Felix 2, som var en creme burmeser, 15 år blev han. Så fik vi to alm. huskattekillinger, hvoraf den ene kun blev 4 år, da den desværre blev påkørt. Den anden har vi endnu, han er 13 år. Da den ene huskat blev påkørt, fik vi Louie, en smuk vildtfarvet dreng. Desværre fik han dårlige nyrer i 8 års alderen og måtte aflives. For 4 år siden fik vi Odin, den flotteste RØD/SØLV hankat. Sammen med ham har vi også Freja som er 2 år og er vildtfarvet.
Jeg må have dyr omkring mig, men har også haft bunker af bekymringer og udgifter på dem gennem årene, noget som ikke alle overvejer før de anskaffer sig et kæledyr!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce