Blanding af racer Tykke Blanding af racer Tykke Blanding af racer Tykke Blanding af racer Tykke Blanding af racer Tykke
Regine L
Følg
Følger Følg ikke

Regine L

Kvinde, 62 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 17. mar 2010
Offline - Senest online: 14. feb 2014 Bruger er på filterliste

Hejsa
Jeg har 2 skønne katte, den ældste er Røde som er 5 år, han er en ganske alm. skøn huskat som kan skabe respekt trods sin rolige gemyt, dermed kattefamiliens overhoved og den er ekstrem kærlig og kræsen (mad).

Så har vi Tykke som er en blanding af alm huskat og skovkat men er ekstrem tykpelset så den er ualmindelig lækker;), den elsker at blive fodret når vi sidder vi bordet.

Men den egenlige grund til jeg fandt frem til siden er fordi jeg lige har mistet den yngste, den hed Basse det var en blanding af norsk skovkat og Main Coon, den blev kun 6 mdr gammel, Basse blev kørt ned og trods mit dejlige liv med min familie savner jeg den ufattelig meget, så jeg søger en killing og jeg har det bedst med at præge dem fra små 10-12 uger.
Knus Regine

Jeg har nu langt om længe fundet Futte som kommer hjem til os 3. maj, tror ikke der er den hjemmeside jeg ikke har besøgt hehe
Det bliver aldrig en erstatning for Basse som jeg stadig sørger over, ærgrer mig over den ikke nåede at blive rigtig voksen. Heldigvis har jeg skønne billeder af den som dejlige minder.
Den lille nye bliver en friskt pust til Tykke og Røde.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce