Huskat Anton (Tonton) Huskat Anton (Tonton) Huskat Anton (Tonton) Huskat Anton (Tonton) Huskat Anton (Tonton)
Mette R
Følg
Følger Følg ikke

Mette R

Kvinde, 52 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 3. nov 2010
Offline - Senest online: 28. apr Bruger er på filterliste

Jeg bor sammen med min mand og vores lille kattefamilie i Malmö. Faktisk har vi nu 5 katte, så det er vel ikke en lille kattefamilie, men det er nemt at få en ekstra kat, når så mange katte mangler et hjem. 4 var altså ikke grænsen for, hvad vi har plads til - og 5 katte giver mening, når de 3 er ældre herrer, der var lidt trætte af familiens yngste.
Alle vores katte har startet livet på den hårde måde: Tiger skulle have været aflivet, da han bare var en stor killing, fordi hans familie skulle på ferie. Han blev reddet af dyrlægen. Emil var syg, så han blev efterladt af sin vilde mor. Han var tæt på at dø, men dyrlægen (samme dyrlæge som reddede Tiger) reddede ham. Schubert løb hjemmefra i januar måned (var ikke øremærket og havde ikke halsbånd på). Han havde lungebetændelse, da han blev fundet. Og lille Beethoven er født i december af en vild mor, der lærte ham at mennesker er farlige. Men det var nogle søde mennesker, der reddede hende og hendes killinger fra kulden. Desværre måtte vi aflive Beethoven i april 2015, men det betyder at vi nu får en sommerkilling som vi kommer til at give et godt liv. Nu har vi fået vores lille Felix som også er født vild, men virkelig synes menesker er dejlige.
Og her i oktober 2016 fik vi så Anton på 12 uger... Anton fik vi fordi vi blev spurgt om vi ikke kunne tage en mere. Han var vild til han var ca. 10 uger og havde brug for en kattefamilie for at lære at blive tam. Og Felix ville gerne have en legekammerat, sååå... Anton er faldet godt til og synes ikke vi er farlige, og vil gerne nusse. Men allerhelst vil han være sammen med sin bedste ven Felix,
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}