Huskat Flip-Flop Huskat Flip-Flop Huskat Flip-Flop Huskat Flip-Flop Huskat Flip-Flop
Mette R
Følg
Følger Følg ikke

Mette R

Kvinde, 54 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 3. nov 2010
Offline - Senest online: i går kl. 06:06 Bruger er på filterliste

Jeg bor sammen med min mand og vores lille kattefamilie i Malmö. Lige nu er vores kattefamilie nede på 3 medlemmer, da vi måtte sige farvel til Tiger - han blev 17, men havde til sidst meget gigt og rigtig ondt. Så vi skal snart have en lille killing - en af de der sommerkillinger, der mangler et hjem.
Nu har vi så Felix, Anton og Flip-Flop på 6, 5 og 2 år.

Alle vores katte har startet livet på den hårde måde:
Tiger skulle have været aflivet, da han bare var en stor killing, fordi hans familie skulle på ferie. Han blev reddet af dyrlægen.
Emil var syg, så han blev efterladt af sin vilde mor. Han var tæt på at dø, men dyrlægen (samme dyrlæge som reddede Tiger) reddede ham. Emil fik desværre gigt og meget ondt, så han blev aflivet i oktober 2018.
Schubert løb hjemmefra i januar måned (var ikke øremærket og havde ikke halsbånd på). Han havde lungebetændelse, da han blev fundet. Schubert fik nedsat nyrefunktion som han overlevede med i 2 år, men til sidst måtte vi tage den hårde beslutning, da han ikke kunne mere, så han blev aflivet i november 2018.
Lille Beethoven er født i december af en vild mor, der lærte ham at mennesker er farlige. Men det var nogle søde mennesker, der reddede hende og hendes killinger fra kulden. Desværre måtte vi aflive Beethoven i april 2015, men det betyder at vi nu får en sommerkilling som vi kommer til at give et godt liv.
Felix er også født vild af en vil mor, der forsvandt, da han omkring 8 uger, men han synes virkelig at mennesker er dejlige.
I oktober 2016 fik vi Anton. Anton fik vi fordi vi blev spurgt om vi ikke kunne tage en mere. Han var vild til han var ca. 10 uger og havde brug for en kattefamilie for at lære at blive tam. Og Felix ville gerne have en legekammerat, sååå... Anton er faldet godt til og synes ikke vi er farlige, og vil gerne nusse. Men allerhelst vil han være sammen med sin bedste ven Felix,
Efter at have mistet 2 katte på 3 uger havde vi brug for en ny kat - og endnu en halvstor killing (16 uger), der var født vild fandt hjem til os. Han hedder Flip-Flop og han synes også at Felix er den bedste i verden og han er meget nysgerrig. Så vi er farlige, men også meget spændende, og hvis Felix tør, så tør han også...
Nu glæder vi os til den lille ny.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x