Huskat Ozzy Huskat Ozzy Huskat Ozzy Huskat Ozzy Huskat Ozzy
Mette R
Følg
Følger Følg ikke

Mette R

Kvinde, 56 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 3. nov 2010
Offline - Senest online: 22. nov Bruger er på filterliste

Jeg bor sammen med min mand og vores lille kattefamilie i Malmö. Lige nu har vores kattefamilie igen 4 medlemmer, da vi fik en ny dejlig bølle efter vore farvel til Tiger.
Nu har vi så Felix, Anton, Flip-Flop og Ozzy på 7, 6, 3 og 1 år.

Alle vores katte har startet livet på den hårde måde:
Tiger skulle have været aflivet, da han bare var en stor killing, fordi hans familie skulle på ferie. Han blev reddet af dyrlægen. Tiger blev 17 år, men fik meget gigt, så ham måtte vi sige farvel til i 2021.
Emil var syg, så han blev efterladt af sin vilde mor. Han var tæt på at dø, men dyrlægen (samme dyrlæge som reddede Tiger) reddede ham. Emil fik desværre gigt og meget ondt, så han blev aflivet i oktober 2018.
Schubert løb hjemmefra i januar måned (var ikke øremærket og havde ikke halsbånd på). Han havde lungebetændelse, da han blev fundet. Schubert fik nedsat nyrefunktion som han overlevede med i 2 år, men til sidst måtte vi tage den hårde beslutning, da han ikke kunne mere, så han blev aflivet i november 2018.
Lille Beethoven er født i december af en vild mor, der lærte ham at mennesker er farlige. Men det var nogle søde mennesker, der reddede hende og hendes killinger fra kulden. Desværre måtte vi aflive Beethoven i april 2015.
Felix er også født vild af en vil mor, der forsvandt, da han omkring 8 uger, men han synes virkelig at mennesker er dejlige.
I oktober 2016 fik vi Anton. Anton fik vi fordi vi blev spurgt om vi ikke kunne tage en mere. Han var vild til han var ca. 10 uger og havde brug for en kattefamilie for at lære at blive tam. Og Felix ville gerne have en legekammerat, sååå... Anton er faldet godt til og synes ikke vi er farlige, og vil gerne nusse. Men allerhelst vil han være sammen med sin bedste ven Felix.
Efter at have mistet 2 katte på 3 uger havde vi brug for en ny kat - og endnu en halvstor killing (16 uger), der var født vild fandt hjem til os. Han hedder Flip-Flop og han synes også at Felix er den bedste i verden og han er meget nysgerrig. Så vi er farlige, men også meget spændende, og hvis Felix tør, så tør han også...
Og så er der Ozzy. Han er også født af en vid mor, der desværre blev kørt over, da han kun var 5 uger. Men han blev fundet sammen med med sine søskende og nu bor han hos os. Ozzy er en meget nysgerrig kat, der rigtig godt kan lide mennesker, men er lidt sky til han lærer dem at kende.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce