Huskat Jasmin Huskat Jasmin Huskat Jasmin Huskat Jasmin Huskat Jasmin
Bettina  H
Følg
Følger Følg ikke

Bettina H

Kvinde, 35 år, Vestsjælland
Oprettet: 19. jan 2006
Offline - Senest online: 5. jan 2015 Bruger er på filterliste

Velkommen til min profil....

Så blev det tid til at få lavet lidt om på min profil igen igen... Man har jo efterhånden brugt en hel del tid herinde, er blevet meget klogere og får udvekslet tanker, ideer og meget mere... ;o)

Jeg er startet på PGU'en i Viborg (Pædagogisk grunduddannelse), og er færdig til august 08. Det er såmænd ikke en så lang uddannelse, men den er et led i den rivende personlige udvikling jeg går igennem for tiden. Den er med til at forme mig som det voksne menneske jeg skal være, og jeg nyder det store arbejde jeg går igennem, både om mig selv, men også det indhold uddannelsen indeholder. :o)

Jeg bor sammen med min kæreste i andelsbolig, som vi er rigtig glade for. Tilsammen har vi jo dejlig Buster og Jasmin som er blevet 1 år. De vælter næsten huset, men vi elsker dem jo alligevel..

En af mine store drømme er at få en MCO - opdræt, meen nu skal jeg lige have uddannelse og sådan først, også må drømmen altså vente lidt. Men jeg må indrømme at jeg bruger meget tid på at kigge på de smukke vidundere..

Ja, andet er der ikke at sige end vi ses derude. Nyd den våde sommer.... ;o)

Hilsen fra BettinaH


-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-


Når jeg selv støder på hjemmesider som denne, må jeg indrømme at jeg får en klump i halsen, men jeg kendte ikke denne dyrlæge før jeg blev opmærksom på det, her på KG. Så derfor vil jeg opfordrer folk til at kopiere den, og ligge den på jeres profil, så det kommer videre. Et bedre netværk man har om det, jo flere folk kommer det ud til... Og det mener jeg også med andre adr. som man helst bare vil springe over. Men det kan vi ikke tillade os. Der skal ske noget med disse meget mærkelige mennesker, og vi kan ikke bare stå til, hvis vi elsker vores dyr.

http://www.stop-dyrlaege-breth-hansen.dk/
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x