Orientalsk Langhåret Juliet Orientalsk Langhåret Juliet Orientalsk Langhåret Juliet Orientalsk Langhåret Juliet Orientalsk Langhåret Juliet
Carina J
Følg
Følger Følg ikke

Carina J

Kvinde, 47 år, Vestsjælland
Oprettet: 27. maj 2011
Offline - Senest online: 5. okt 2022 Bruger er på filterliste

Er vokset op med hunde. Katte var da søde, men ikke nær så interessante. Under et udenlandsophold, boede jeg hos en familie der havde en langhårsblanding, som jeg egentlig ikke var synderligt interesseret i. Det tog den ca. en uge at overbevise mig om, at den skulle knuselskes. Den larmede ude foran min værelsesdør om aftenen indtil jeg lukkede den ind, skulle helst ligge i arm hvis det kunne lade sig gøre, og kom mig løbende imøde når jeg kom hjem fra Uni. Så var jeg solgt til det lille kræ :) Øv hvor var jeg ked af at efterlade den hos sin familie da jeg skulle tilbage til DK.

Pga af uddannelse har jeg ikke tidligere haft tiden til et husdyr og heller ikke pladsen. Men nu bor jeg i et stort hus med en dejlig stor have.
"Desværre" har jeg også lidt for meget tid pt. da jeg sidste år i okt. gik ned med stress som efterfølgende udviklede sig til en depression og er desværre stadigvæk sygemeldt. Videnskaben har bevist, at kæledyr er gode for syge mennesker, og jeg kunne virkelig godt bruge lidt ubetinget kærlighed fra et skønt væsen. Efter at have set forsk. katte fandt jeg 2 skønne birmaer, det var kærlighed ved første blik. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke anskaffede mig dem noget før. De har virkelig betydet meget for mit helbred!!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce